الیکا گشت

الیکا گشت

ویزای توریستی استرالیا

شنبه, 02 دی 1396 ساعت 12:38

ویزای توریستی استرالیا

 

این ویزا به صورت موقت است و بواسطه این ویزا شما می توانید به عنوان یک بازدید کننده یا جهت کسب و کار و اقامت کوتاه تا 3، 6 یا 12 ماه به استرالیا آمده و از آن دیدن کنید.

شرایط مورد نیاز:

شما درصورتی می توانید موفق به اخذ این ویزا شوید که قصدتان مسافرت به استرالیا باشد آنهم:

•    به عنوان یک بازدید کننده

•    جهت فعالیتهای تجاری

•    جهت بازدید از خانواده

•    با تور ثبت شده جمهوری چین

 

این ویزا دارای چهار نوع است:

•    توریستی: جهت افرادی که برای تعطیلات، تفریح یا بازدید از خانواده و دوستان یا جهت مقاصدی که مرتبط با تجارت یا درمان پزشکی نباشد قصد عزیمت به استرالیا دارند.

•    بازدید کننده تجاری: جهت تجاری که به منظور انجام بازدید کوتاهی از یک کسب و کار، مذاکره تجاری یا شرکت در کنفرانس قصد عزیمت به استرالیا دارند.

•    از طریق حمایت خانواده: جهت افرادی که بمنظور بازدید از خانواده خود به استرالیا عزیمت می کنند.

•    از طریق تور ثبت شده جمهوری چین

ویزای سرمایه گذاری در بازنشستگی (زیرگروه 405)

این ویزای موقت جهت بازنشستگانی است که از لحاظ مالی متکی به خود بوده و هیچ فرد وابسته ای را نداشته و می خواهند در طول سالهای بازنشستگی خود در استرالیا زندگی کنند.

شرایط مورد نیاز:

شما درصورتی می توانید موفق به اخذ این ویزا شوید که:

•    سن شما 55 سال یا بیشتر باشد

•    هیچگونه فرد وابسته ای نداشته باشید (به استثناء همسر)

•    شرایط درآمدی لازم را داشته باشید

•    توانایی سرمایه گزاری بلند مدت در استرالیا را داشته باشید

این ویزا یک ویزای موقت است و شما می توانید زمان درخواست خود جهت این ویزا داخل یا خارج از استرالیا باشید.

با داشتن این ویزا شما می توانید:

•    در استرالیا در هر دو هفته تا 40 ساعت کار کنید

•    به استرالیا عزیمت کرده و در آنجا تا چهار سال از تاریخ صدور ویزا بمانید

ویزای شینگن

شنبه, 02 دی 1396 ساعت 12:07

ویزای شینگن:

ویزای شینگن سند صادر شده توسط مقامات کشورهای اروپایی عضو معاهده شینگن است و مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شینگن وارد شوند. محدوده شنگن یا منطقه شینگن از 26 کشور تشکیل شده که موافقت کرده اند  اجازه حرکت آزاد شهروندان خود را در درون این محدوده به عنوان یک کشور واحد بدهند. از 26  کشور توافقنامه شینگن، 22 کشور، بخشی از اتحادیه اروپا و 4 کشور دیگر بخشی از انجمن تجارت آزاد اروپا هستند. 
منطقه شینگن اکثر کشورهای اروپایی را پوشش می دهد ، به جز انگلستان و کشورهایی مانند رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند که به زودی به توافقنامه می پیوندند. کشورهایی هم وجود دارند که بخشی از اتحادیه اروپا نیستند ولی از سیاست جنبش آزاد پیروی میکنند، مانند نروژ، ایسلند، سوئیس و لیختن اشتاین. کشورهای عضو شینگن شامل اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، کشور پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس و لیختن اشتاین در عضویت شینگن هستند.

ویزای کانادا مولتی 5 ساله

شنبه, 02 دی 1396 ساعت 10:42

 

ویزای بلند مدت مولتی 5 ساله کانادا

ویزای بلند مدت چندگانه یا Multiple-Entry کشور کانادا ازجمله ویزاهای محبوب میان متقاضیان است زیرا این ویزا دارای دو ویژگی مهم بوده که عبارت اند از:

  • ویزای مولتیپل این اجازه را به دارنده ویزا می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند
  • دارنده ویزای توریستی کانادا می تواند از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف تردد کند

توجه: ویزای مولتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
اعتبار 5 ساله ویزای مولتیپل کانادا به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند و در اصل این ویزا 10 ساله می باشد.

طبق دستورالعمل اداره مهاجرت کانادا، چنین ویزایی به طور معمول شامل دو گروه زیر می شود:

  • افرادی که به دلایل مورد قبول کنسولگری به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
  • پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

اگر حتی جزء دو گروه فوق نیستید به طور قطع امکان اخذ ویزای مولتی کانادا وجود دارد. البته باید توجه داشت که در نهایت قبولی در اخذ این ویزا بستگی به صلاحدید و نظر افسر کنسولی کانادا دارد.

شرکت الیکا گشت آریا این امکان را دارد تا با تکیه بر تجربه کارشناسان مجرب خود و نیز انجام کلیه اموراخذ ویزا زیر نظر وکلای رسمی و مهاجرتی کانادا و ارائه دعوتنامه رسمی از کشور کانادا شما عزیزان را از آغاز تا پایان همراهی کند.

تعیین وقت سفارت کانادا نیز در این مرکز به صورت تضمینی و فوری انجام میگیرد.

برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا و همچنین مدارک لازم با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.

تور کیش

یکشنبه, 26 آذر 1396 ساعت 08:56

تور کیش 27 تا 30 بهمن

مدت اقامت 3شب و 4 روز

شروع قیمت از 500 تومان

تور تایلند

یکشنبه, 26 آذر 1396 ساعت 08:15

تاریخ شروع: 96/12/09

تاریخ پایان:96/12/16

شروع قیمت از :2.560.000تومان

تور های خارجی

شنبه, 25 آذر 1396 ساعت 09:30

تور تفلیس

چهارشنبه, 22 آذر 1396 ساعت 10:04

تاریخ رفت:96/11/27

تاریخ پایان:96/11/30

مدت اقامت 3 شب و4 روز 

تور مسکو

چهارشنبه, 22 آذر 1396 ساعت 09:30

رفت 96/12/23برگشت 96/12/28

پرواز ماهان

شروع قیمت از 2.700.000

تور های خارجی

سه شنبه, 21 آذر 1396 ساعت 13:53

تور باکو

یکشنبه, 05 آذر 1396 ساعت 07:15

تور باکو

تاریخ 19 تا 22 دی

hotel caspian palace 3*

همراه با صبحانه

با پرواز ترکیش

1.267.500 تومان