الیکا گشت

الیکا گشت

تور دبی

یکشنبه, 01 مهر 1397 10:03

تور دبی

تاریخ شروع: 20 و 21 آذر ماه

تاریخ پایان:24 و 25 آذر ماه

پرواز ایران ایر

مدت اقامت3 شب و 4 روز

تصویر هتل نام هتل   درجه هتل منطقه 
دو تخته
یک تخته  کودک با تخت کودک بدون تخت  پرواز خدمات رایگان
entrance--v15458471.jpg DELMON PALACE

  4.200.000 5.200.000 4.100.000 2.700.000 ایران ایر

صبحانه

بیمه

لیدر فارسی زبان 

ترنسفر رفت و برگشت

 c0a953cb_z.jpg AVARI

 

  4.350.000 5.760.000 4.250.000 2.700.000 ایران ایر

صبحانه

بیمه

لیدر فارسی زبان 

ترنسفر رفت و برگشت

c700x420.jpg SHERATON GRAND   4.450.000 6.250.000 4.350.000 2.700.000 ایران ایر

صبحانه

بیمه

لیدر

ترنسفر رفت و برگشت

  

 

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا معمولا به صورت حداقل 3 ماهه برای متقاضیان صادر می‌گردد. این ویزا به نام ساب کلاس 600 (ویزای توریستی استرالیا) شناخته می‌شود که جهت مقاصد توریستی، بازدید از اقوام و بیزینسی صادر می‌شود. استرالیا یکی از زیباترین کشورهای مهاجر پذیر جهان است که اغلب با کشور کانادا مقایسه می­‌شود. شاید برایتان جالب باشد که بدانید اکثر مهاجرانی که بین استرالیا و کانادا، استرالیا را انتخاب کرده اند، آب و هوای خوب استرالیا را دلیل اصلی انتخابشان می‌دانند. یکی از مهمترین ویژگی­های ساکنان استرالیا نه تنها گستردگی فرهنگی آنهاست، بلکه اتحاد و تعهد بی چون و چرای آنها به استرالیا و ارزش حاکم بر آن است.

 

انواع ویزاهای توریستی استرالیا

ویزا مدرکی است که ضمیمه گذرنامه می شود و نشان می‌­دهد که یکی از نمایندگان دولت آن کشور در سفارتخانه یا کنسولگری، درخواست شما مبنی بر ورود به کشور متبوع خود را بررسی نموده است و تشخیص داده شما دارای شرایطی هستید که برای هدفی خاص به آن کشور وارد شوید. یکی از انواع این ویزاها ویزای توریستی می‌­باشد. ویزای توریستی استرالیا یکی از دشوارترین ویزاها محسوب می‌­شود دارای انواع مختلفی می‌­باشد، دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، تبدیل ویزا یا اقامت دائم در خاک استرالیا را نخواهند داشت.

ویزای توریستی (گردشگری استرالیا): ویزاهای گردشگری و توریستی استرالیا به متقاضیان اجازه دیدار از دوستان و اقوام و همچنین امکان شرکت در سمینار و رویداهای تجاری و گردش را می‌­دهد.

ویزای توریستی خانوادگی استرالیا: ویزای توریستی خانوادگی استرالیا یکی از راه­های مهاجرت به این کشور است. از آنجا که متقاضی ویزای خانوادگی استرالیا نیاز به پشتیبانی مالی دارد، ویزای خانواده با توجه به رابطه با فرد متقاضی بررسی می‌­شود و هرچه رابطه خانوادگی نزدیک تر باشد، مراحل پذیرش ویزا سریع تر بررسی می­‌شود لازم به ذکر است که متقاضی این نوع از ویزای توریستی استرالیا نیازی به داشتن مهارت و یا تسلط بر زبان انگلیسی ندارند.

ویزای توریستی تجاری استرالیا: مدت اعتبار این ویزا نیز از 3 الی 12 ماه می‌باشد. این ویزا مناسب پزشکانی که برای شرکت در امتحانهای تخصصی پزشکی قصد ورود به استرالیا را دارند. ویزای تجاری اسسترالیا مناسب افرادی از قبیل افراد متخصصی که برای شرکت در کنفرانس یا سمیناری معتبر در استرالیا به این کشور دعوت شده اند. افرادی که دعوت نامه ای معتبر و قابل قبول از طرف یک کارفرما در استرالیا برای مصاحبه کاری دارند می‌باشد.

مقاصد سفر توریستی به استرالیا

  • جاذبه های گردشگری و آب و هوای معتدل استرالیا سبب شده که افراد بسیاری متقاضی سفر توریستی به استرالیا باشند.
  • شرکت در کنفرانس ها و سمینارهای علمی، دلیل دیگری برای درخواست ویزای توریستی استرالیا می‌­باشد.
  • آشنایی با کشور استرالیا برای اشخاصی که قصد سرمایه گذاری یا اقامت بلند مدت در استرالیا را دارند، از طریق اخذ ویزای توریستی استرالیا بسیار مناسب می­‌باشد.

موراد تأثیرگذار جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا:

  • وضعیت شغلی و مالی شما
  • داشتن خانواده نزدیک در ایران، (مانند همسر و فرزند) به عنوان انگیزه ای برای بازگشت به ایران
  • سابقه سفر شما (متقاضی ویزای استرالیا، باید تاریخچه سفری متناسب با منابع مالی خود داشته باشد. منظور از تاریخچه سفری برای ویزای توریستی استرالیا، ویزای شینگن نیست و هر سفر خارجی یک تاریخچه سفری محاسبه می­‌شود.)
  • علت سفر شما به استرالیا (مثلا درجه نزدیکی شما و دوست یا عضو خانواده شما که قصد بازدیدش در استرالیا را دارید و یا درجه اهمیت موضوع بیزنس در استرالیا برای شغل شما)

 هزینه های اخذ ویزای توریستی استرالیا

هزینه هایی که در فرایند اخذ ویزای توریستی استرالیا شامل حال شما می­‌شود خیلی بالا نیست اداره مهاجرت استرالیا جهت پردازش این ویزا مبلغی را از شما دریافت می­‌دارد که این مبلغ در صورت رد شدن ویزا مسترد نمی­‌گردد. زمان انجام فرایند ویزای توریستی استرالیا خیلی طولانی نیست و مدت زمان رسیدگی به درخواست اخذ ویزای توریستی استرالیا متفاوت است چنانچه درخواست آنلاین داده باشید فرایند رسیدگی کوتاه تر خواهد بود.

زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا

مدت زمان رسیدگی به پرونده ویزای توریستی استرالیا حدود ۱ ماه است. اما تجربه نشان داده است که استفاده از سیستم آنلاین این زمان را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

  • پرکردن فرم اطلاعات شخصی برای هر نفر بصورت مجزا 
  • پاسپورت معتبر متقاضی و همراهان الزامی می‌باشد.
  • اگر سفر های دیگری در پاسپورت شما درج شده است، تصویر آنها را هم در پرونده قرار دهید.
  • یک قطعه عکس 3.5*4.5 از هر نفر لازم می‌باشد. عکس موردنظر می‌بایست با پشت زمینه ی سفید و از شانه به بالا باشد.
  • شناسنامه و کارت ملی متقاضیان و همراهان.
  • پرینت حسابهای بانکی 6 ماه اخیر، فیش حقوقی و مدارک مربوط به حساب بانکی.
  • گواهی اشتغال به کار یا کارت دانشجویی و مواردی از این قبیل که فعالیت فعلی شما را نشان می‌دهد.
  • اگر دعوت نامه ای از فامیل یا آشنای خود دارید، آن را ضمیمه کنید. اگر آنها خرج سفر شما را می‌دهند، حساب بانکی آن ها نیز لازم است.

سایر مواردی که نشان دهد قصد بازگشت به کشور خود را دارید شامل

  • نامه کاری از کارفرما که نشان دهد شما قصد بازگشت به کشور خود را دارید.
  • تاییدیه ثبت نام در دانشگاه یا مدرسه (در صورت محصل بودن)
  • سند اموال و دارایی هایی که شما در کشور دارید.
  • سند ازدواج (در صورت تاّهل) یا سندطلاق یا سند فوت همسر
  • دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما از طرف آن دعوت شده اید.
  • جزئیات ثبت نام کنفرانس
  • نامه ای از طرف دعوت کننده که دلیل سفر شما را عنوان می‌کند.
  • مدارکی که نشان می‌دهد شرکتی که شما برای آن کار می‌کنید، یک شرکت فعال تجاری است. مثلا کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت، گزارش های سالیانه

علل ریجکتی ویزای توریستی استرالیا

  • تاریخچه سفر غیر قابل قبول برای سفارت استرالیا
  • داشتن سوء پیشینه کیفری
  • ارائه اطلاعات غیرواقعی و جعلی به سفارت استرالیا
  • عدم توانایی در پرداخت هزینه های اقامت در استرالیا

برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.

اخذ ویزای شینگن

شنبه, 02 دی 1396 12:07

اخذ ویزای شینگن

ویزای شینگن هم به صورت ویزای تک و هم در قالب پکیج تور اروپا (ویزا + هتل + سایر خدمات) اخذ می‌شود. حضور مسافرین جهت انگشت نگاری در محل سفارت الزامی است. برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ ویزای شینگن با الیکا گشت آریا همراه باشید.

 

انواع ویزای شینگن

ویزای توریستی شینگن یک بار ورود (Single Entry) با ۱ ماه اعتبار ورود به محدوده شینگن و ۱۵ روز اعتبار اقامت.

ویزای شینگن بلند مدت چندبار ورود (Multiple Entry) که بصورت 3 ماهه، 6 ماهه، 1 ساله و بالاتر صادر می‌شود

 

اخذ ویزای شینگن مستلزم چه شرایطی است؟

یکی از شرایطی که برای اخذ ویزا شینگن نیازمند هستید استطاعت مالی شما می‌­باشد.

شما باید درمدت اقامتتان در هر یک از مناطق شینگن دارای وجه کافی جهت تأمین هزینه­ های خود باشید.

 

راه­های اثبات تمکن مالی صورت حساب بانکی به صورت زیر می‌باشد:

  1. تاریخ افتتاح حساب
  2. میزان گردش حساب 6 ماه آخر
  3. میزان موجودی نهایی حساب
  4.  از موارد دیگر اخذ ویزای شینگن ارائه مدارک لازم و اثبات بازگشت به کشور خود پس از خاتمه سفر است.

 

:سوالات مهم برای مصاحبه ویزای شینگن

 هدف مسافرت شما

  • هزینه سفر شما را چه کسی پرداخت می­‌کند؟
  • وضعیت تأهل
  • اینکه آیا فرزندی دارید؟ (حتما تمامی اطلاعات لازم در این زمینه که شامل تاریخ تولد، نام، دانشگاه، مدرسه و.. می­‌شود را آماده داشته باشید).
  • داشتن دوست یا خویشاوند در حوزه شینگن
  • مدتی که شما قصد اقامت دارید (طبق فرم درخواست ویزای شینگن)
  • حقوق شما چقدر است یا چقدر درآمد دارید؟ و سایر موارد....

 

اخذ ویزای شینگن برای کودکان و افراد زیر سن قانونی

  • شناسنامه
  • در صورتی که حق حضانت کودک به یکی از طرفین داده شده باشد، حکم دادگاه به همراه ترجمه رسمی
  • ارائه ی گواهی فوت به همراه ترجمه تأیید شده در صورتی که ولی قانونی کودک فوت کرده باشد
  • به همراه داشتن ترجمه رسمی مدارک
  • ارائه ی سایر مدارک به همراه فرم، بسته به نوع ویزای درخواستی

 

آسان ترین راه اخذ ویزای شینگن

چنانچه بتوانید از دوست یا آشنایی در محدوده شینگن دعوتنامه اخذ نمایید در این صورت می‌­توانید آسانتر این نوع ویزا را دریافت نمایید. برای مثال در دعوتنامه خویشاوندی شینگن، دوست یا خویشاوند شما با نگارش آن ضمن دعوت از شما برای دیدار از آن­ها به سفارت اعلام می­‌نماید که هدف شما در یک بازه زمانی مشخص چیست. مواردی که باید در  دعوتنامه مد نظر قرار بگیرند عبارتند از:

  • تاریخ نگارش که حتما باید درج شود
  • امضا دعوت کننده
  • نام سفارتی که قرار است از طریق آن برای ویزای شینگن اقدام شود
  • نام، آدرس، اطلاعات تماس و وضعیت اقامت دعوت کننده در اروپا
  • نام متقاضی ویزا همراه با شماره پاسپورت
  • هدف سفر
  • تاریخ دقیق سفر
  • نوع خویشاوندی با متقاضی
  • برنامه سفر
  • شماره تماس سفارت
  • و مدارک مکمل جانبی

انواع دعوتنامه جهت اخذ ویزای شینگن

دعوتنامه تجاری شینگن:

هدف این نوع از دعوتنامه، تجارت و توسعه دادن اقتصاد می‌­باشد.

از آن برای دعوت کردن اشخاص به شرکتی در کشور دیگر استفاده می‌­شود.

در دعوتنامه تجاری باید دربردارنده توضیحات کامل بوده و اینکه دلیل دعوت فرد در آن قید بشود.

 

دعوتنامه توریستی شینگن:

چنانچه هدف گردشگری داشته باشید شما به این نوع دعوتنامه نیاز دارید.

این نوع از دعوتنامه باید حتما از جانب خویشاوندانی که در کشور مد نظر اقامت دائم دارند صورت بگیرد.

حتما در بخش هدف از سفر قید شود که هدف از سفرتان گردش و تفریح است.

 

دعوتنامه نمایشگاهی (اسپانسر) شینگن:

همه ساله تعداد زیادی نمایشگاه در کشورهای عضو حوزه شنگن در سطح بین­ المللی برگزار می­‌شود و افراد برای حضور در نمایشگاه­‌ها نیاز به دریافت ویزای شینگن دارند

. افراد جهت حضور در نمایشگاه­ های بین­‌المللی نیاز به دعوتنامه­ هایی دارند که بتوانند در این نمایشگاه­‌ها شرکت نمایند.

این نوع از دعوتنامه باید از طرف شخص یا شرکت باشد که نشان دهنده حمایت نمایشگاه یا فرد دعوت کننده از شما می­‌باشد.

 

دعوتنامه تحصیلی ویزای شینگن:

 دعوتنامه تحصیلی باید شامل اطلاعاتی چون محل اقامت، رشته و بازه زمانی تحصیل شما باشد.

با توجه به مقطع و رشته تحصیلی ارسال شود. با این نامه که باید از دانشگاه یا مرکز آموزشی معتبر در کشور مقصد صادر شود می­‌توان جهت اخذ ویزای تحصیلی شینگن اقدام نمود.

چنانچه قصد اقامت در کشور مقصد بعد از اتمام تحصیل خود داشته باشید باید همزمان با تحصیل برای خود شغلی را بیابید تا بتوانید یه راحتی ویزای این کشور را اخذ نمایید.

 

دعوتنامه پزشکی شینگن:

با دریافت دعوتنامه پزشکی می­‌توانید به راحتی در کشورهایی که از نظر پزشکی سطح بالایی دارند تحت درمان قرار بگیرید.

لازم به ذکر است که در این دعوتنامه مدت زمان درمان خود را نامعلوم قید ننمایید زیرا در این صورت در خصوص بازگشت متقاضی به کشور مبدأ تردید و شبهه ایجاد خواهد شد.

 

دعوتنامه کاری شینگن:

این نوع دعوتنامه از سوی کارفرما که در کشور مقصد دارای شرکت یا کارگاه می­‌باشد صورت می‌­گیرد.

بروی این دعوتنامه باید مهر اداره مهاجرت کشور مقصد درج شده باشد.

 

دلایل ریجکت درخواست ویزای شینگن

  1. ارائه مدارک جعلی
  2. ارتکاب جرم در گذشته یا در زمان حال
  3. عدم اثبات تمکن مالی
  4. عدم ارائه توضیحات کافی در خصوص سفر
  5. ارائه گذرنامه مخدوش
  6. ارائه گواهی تولد و یا ازدواج نا معتبر
  7. بیمه نامه مسافرتی نامعتبر
  8. بیشتر ماندن در حوزه شینگن بیش از اعتبار ویزا
  9. نداشتن شرایط کافی برای اخذ ویزای شینگن
  10. عدم ارائه مدارک اقامت

اگر بنا به هر دلیلی درخواست شما برای ویزا رد شد می­‌توانید با ارسال نامه­­ی اعتراض به ریجکتی ویزای شینگن به سفارت مربوطه اعتراض خود را اعلام نمایید.  از جمله مورادی که در خصوص این نامه رعایت شوند عبارتند از:

  • ظرف یک ماه پس از رد درخواست باشد
  • خطاب به سفارت نگاشته شود
  • به صورت کتبی و با زبان انگلیسی باشد
  • امضاء شخص متقاضی
  • ذکر کامل نام و نام خانوادگی متقاضی، تاریخ تولد و بارکد شش رقمی

 

اقدامات لازم جهت اخذ ویزای شینگن

ابتدا مقصد مورد نظر خود را تعیین کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن را آماده کنید. در صورت هرگونه سوال درباره مدارک با ما تماس بگیرید

مدارک را برای ما بفرستید و برای عقد قرارداد تور اروپا مراجعه کنید.

بعد از عقد قرارداد برای شما وقت سفارت تعیین می‌شود و باید در روز مورد نظر به همراه نماینده ما به سفارت مراجعه کنید.

بسته به نوع سفارت جواب ویزا ممکن است بین حداقل 14 روز و حد اکثر 30 روز بعد از انگشت نگاری آماده شود.

 

 مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن

بر اساس سفارت مربوطه مدارک مورد نیاز و نوع  ترجمه مدارک کمی متفاوت است ولی در کل مدارک مورد نیاز شامل موارد ذیل می باشد:

اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ سفر

اصل پاسپورت های قدیمی

2 قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید

اصل شناسنامه

گواهی شغلی معتبر که شامل این موارد است : گواهی اشتغال به کار و لیست بیمه و یا قرارداد کار ، جواز کسب ، روزنامه رسمی شرکت

پرینت حساب بانکی: شامل ریز گردش 3 تا 6  ماهه آخر حساب بانکی (بسته به درخواست سفارت مورد نظر) که مانده ی حداقل 5۰۰ میلیون ریال داشته باشد.

سند ملکی

شرکت الیکا گشت آریا جهت اخذ دعوتنامه معتبر و متناسب با شرایط شما راهنمایی های لازم را انجام خواهد داد. برای اطلاع بیشتر درباره ی اقدام این ویزا با مشاورین ما تماس حاصل نمایید.

ویزای توریستی کانادا 

ویزای توریستی کانادا که به آن Visitor Visa نیز گفته می‌شود، زیر گروه Temporary Residence Visa یا TVR که همون ویزای موقت توریستی کانادا می‌باشد. این ویزا یکی از انواع ویزای کانادا است که دارنده این ویزا می‌تواند بسته به نوع ویزای توریستی خود بصورت ویزای مولتی کانادا (ویزای چندبار ورود کانادا)، سوپر ویزای کانادا (ویزای چندبار ورود بلند مدت توریستی کانادا با اجازه اقامت بیش از 6 ماه) وارد خاک کشور کانادا شده و هر بار برای مدت معینی در این کشور بماند.

ویزای مولتی 5 ساله کانادا

ویزای توریستی کانادا که به عنوان ویزای مولتی 5 ساله کانادا ، ویزای مولتی کانادا و ویزای مولتیپل کانادا نیز شناخته می‌شود نوعی ویزای موقت توریستی کانادا است که یکی از جذاب ترین انواع ویزای کانادا می‌باشد. براساس قوانین مهاجرتی کانادا و اطلاعیه ها و مطالب صادر شده در سایت مهاجرت کانادا، اعتبار ویزای مولتی 5 ساله کانادا تا زمان پایان اعتبار پاسپورت متقاضی خواهد بود مگر در شرایط خاص. ویزای مولتی پل کانادا دارای ویژگی هایی است که مهمترین آن ها عبارت است از:

  • نامحدود بودن تعداد دفعات ورود به خاک کانادا
  • امکان اقامت در کانادا تا 6 ماه برای هر بار ورود (البته با نظر افسر مهاجرت کانادا)
  • اعتبار ویزای توریستی کانادا تا 6 ماه مانده به تاریخ انقضای پاسپورت خواهد بود
  • امکان تمدید 6 ماهه ویزای توریستی کانادا در صورت کافی و قانع کننده بودن دلایل متقاضی
  • امکان ورود مجدد و اقامت 6 ماهه دیگر در کانادا پس از خروج چند ساعته از خاک کانادا
  • افرادی که در طی 10 سال گذشته در مراکز VAC کانادا  Visa Application Center اقدام به انگشت نگاری کرده اند، دیگر نیازی به انگشت نگاری مجدد ندارند حتی اگر تقاضای آن ها رد شده یا ریجکت شده باشد.

شرکت الیکا گشت آریا این امکان را دارد تا با تکیه بر تجربه کارشناسان مجرب خود و نیز انجام کلیه اموراخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا زیر نظر وکلای رسمی و مهاجرتی کانادا و ارائه دعوتنامه رسمی از کشور کانادا شما عزیزان را از آغاز تا پایان همراهی کند.

تعرفه های ویزای مولتی 5 ساله کانادا:

پکیج معمولی:

ثبت نام ویزای توریستی نرمال هر نفر بالای 14 سال

400 دلار کانادا

تعرفه ویزای کانادا برای افرادی که در 10 سال اخیر انگشت نگاری داشته اند        

300 دلار کانادا

ثبت نام ویزای توریستی نرمال هر یک از اعضای خانواده زیر14 سال

300 دلار کانادا

خدمات:

  • ثبت نام و Submission متقاضی در سایت
  • تکمیل کلیه فرم های مورد نیاز به زبان انگلیسی
  • ارائه برنامه سفر
  • آپلود کلیه مدارک مورد نیاز ویزای توریستی مسافر
  • پرداخت هزینه های سفارت و انگشت نگاری
  • تعیین وقت سفارت کانادا و دریافت نامه انگشت نگاری کانادا و تحویل آن به مسافر
  • رزرواسیون هتل (قابل استعلام) و رزرو بلیط پرواز
  • خدماتپیکاپ ویزای کانادا

توجه: هزینه ترجمه مدارک به عهده مسافر می‌باشد.

پکیج اقدام ویزای کانادا همراه با دعوتنامه معتبر:

ثبت نام ویزای هر نفر بزرگسال 

                        1500 دلار کانادا

ثبت نام ویزای هر نفر زیر 14 سال

                        1000 دلار کانادا

خدمات : 

  • ثبت نام و Submission متقاضی در سایت
  • تکمیل کلیه فرم های ویزای توریستی کانادا به زبان انگلیسی
  • ارائه برنامه سفر
  • ارائه دعوتنامه معتبر توریستی، نمایشگاهی و تجاری
  • آپلود کلیه مدارک مورد نیاز مسافر
  • پرداخت هزینه های سفارت و انگشت نگاری کانادا
  • تعیین وقت سفارت کانادا و دریافت نامه انگشت نگاری کانادا و تحویل آن به مسافر
  • رزرواسیون هتل (قابل استعلام) و رزرو بلیط پرواز
  • خدمات پیکاپ ویزای کانادا

توجه: هزینه ترجمه مدارک به عهده مسافر می‌باشد.

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای مولتی کانادا:

  1. مدارک شخصی:

- اصل شناسنامه و اصل پاسپورت با حداقل 6ماه اعتبار (پاسپورت های قدیم در صورت داشتن ویزا)

- اصل سند ازدواج در صورت همسفر نبودن با همسر

- 1 قطعه عکس 3.5 در 4.5( قدیمی تر از 3ماه نباشه )

- فرم اطلاعات شخصی

  1. مدارک شغلی: 

       a. برای کارمندان

- قرار داد کاری و گواهی اشتغال به کار (قید سمت شغلی- درامد سالیانه) و یا حکم کارگزینی

- فیش حقوقی 2ماه آخر

- لیست بیمه 2ماه آخر

- گواهی مرخصی به مدت طول سفر

      b. برای اصناف و کسبه-کارخانه داران:

- جواز کسب- پروانه بهربرداری

- لیست پرداخت بیمه کارکنان

- آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده

      c. برای پزشکان:

- پروانه مطب

- کارت نظام پزشکی

- دانش نامه تحصیلی

     d. برای مهندسین:

- پروانه نظام مهندسی

- بیمه شغلی و یا جواز ساخت

    e. برای وکلا:

- پروانه وکالت

- بیمه کانون وکلا

    f. کارفرمایان:

- آگهی تاسیس شرکت، آگاهی آخرین تغییرات- آگهی تصمیمات

- روزنامه رسمی

- فیش حقوقی ولیست بیمه 2ماه آخر کارمندان

- نامه تمکن و گردش 4ماه حساب شرکت

   g. تجار:

- کارت بازرگانی

- گواهی اتاق بازرگانی

- آخرین لیست مالیات پرداخت شده و لیست بیمه

   h. بازنشستگان:

- حکم بازنشستگی

- فیش حقوقی 2ماه آخر بازنشستگی

- درصورت افزایش حقوق (ارائه حکم افزایش حقوق)

   i. فرزندان:

رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد سفر دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که او را در سفر همراهی نمی‌کند.

  1. مدارک ملکی و مالی

- گردش حساب بانکی 4ماه آخر

- سند ملکی

  • سپرده بلند مدت

برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.

تور های خارجی

شنبه, 25 آذر 1396 09:30