OUR MOST POPULAR DESTINATIONS

مطالب

مطالب (28)

دلایل عمده ردی پرونده های کانادا

دلایل عمده ردی پرونده های کانادا

دوشنبه, 16 ارديبهشت 1398 ساعت 10:20

نوشته شده توسط

هر روزه تعدادی از پرونده های مهاجرتی کانادا به دلایل مختلفی رد می شود و در نتیجه شخص شانس اقامت دائم این کشور پیشرفته را از دست می دهد. اما چگونه رد پرونده از سوی اداره مهاجرت کاناد اتفاق می افتد؟

به منظور مهاجرت به کانادا، متقاضیان باید دارای شرایط خاصی باشند.این الزامات بسیار مهم هستند و باید در درخواست متقاضی برای جلوگیری از رد مهاجرت مورد توجه و لحاظ قرار گیرند. الزامات تصادفی نیستند و در قانون، مقررات و سیاست مهاجرت کانادا تنظیم شده اند. درخواست مهاجرت سوالات متعددی را مطرح میکند و متقاضیان باید مدارک مختلفی را ارائه دهند تا شانس خود را برای داشتن یک برنامه مهاجرت موفق و جلوگیری از رد درخواست افزایش دهند.

10 دلیل عمده رد پرونده های مهاجرتی کانادا:

موارد ذیل 10 دلیل اصلی ردی پرونده های مهاجرتی کاناداست.

اما به یاد داشته باشید که این موارد مشکلات مکرر در رد درخواست می باشد و رفع این موارد صرفا منجر به موفقیت پرونده شما نخواهد شد و آن را تضمین نمی کند. موارد بسیار دیگری نیز وجود دارد که باعث رد پرونده خواهد شد که از سیستم مشخصی برخوردار نیستند.

1-    مواردی که منجر تهدید امنیت کانادا شود:

اگر دلیلی مبنی بر تهدید و آسیب به امنیت کشور کانادا وجود داشته باشد تا زمانی که ثابت شود که شما خطر امنینی نیستید احتمال رد پرونده مهاجرتی شما وجود خواهد داشت.

2-    دلایل مالی:

اگر از امکانات مالی کافی برای اقامت در کانادا برخوردار نیستید درخواست شما برای  مهاجرت به کانا رد خواهد شد.

3-    دلایل جنایی:

افرادی که پرونده های جنایی دارند شانس قبولی پرونده مهاجری آنان بسیار پایین است. البته توجه داشته باشید که همه اتهامات جنایی منجر به رد مهاجرت نخواهند شد. اگر کسی در یک کشور دیگر جرمی مرتکب شده باشد که در کانادا جرم محسوب نشود ، درخواست آنها برای مهاجرت به کانادا ممکن است موفق آمیز باشد.

4-    نقض حقوق بشر:

اگر هر یک از اسناد شما نشان دهد که به هر دلیلی ناقض حقوق بشر بوده اید  درخواست شما رد خواهد شد.

5-    فرم های صحیح:

افرادی که از کشور های خاص قصد مهاجرت دارند نیاز به پر کردن فرم های اضافی و تکمیلی دارند و فقط باید فرم های مربوطه و اطلاعات مناسب تکمیل شود و عکس مناسب تهیه شود در غیر این صورت پرونده شما رد خواهد شد.

6-    پرداخت نادرست هزینه ها:

همیشه هزینه ها را درست و صحیح و از طریق کانال مناسب پرداخت کنید. بسیاری از پرونده های مهاجرتی کانادا به دلیل پرداخت نادرست هزینه ها رد می شود و انجام درست آن آسان ترین راه برای اجتناب از این امر است.

7-    امضا نکردن فرم های مهاجرت:

همیشه مطمئن شوید که تمامی فرمها دارای امضای مناسب در جای صحیح خود است. این فرم ها ممکن است کمی گمراه کننده باشد و مشاوره با کارشناسان مجرب پردیس ویزا به شما این اطمینان را می دهد که تمامی موارد و امضا ها به درستی و در جای مناسب قرار دارد و احتمال رد درخواست به این دلیل را به صفر می رساند.

8-    ارائه بیش از حد مدارک:

فقط اسناد دقیقی که اداره مهاجرت به آن ها نیاز دارد را فراهم کنید. فرم ها و اسناد اضافی ممکن است باعت به تاخیر افتادن و حتی رد پرونده شما شود.

9-    اطلاعات نادرست ( چه عمدی یا غیر عمدی ):

ارائه اطلاعات نادرست و گمراه کننده بسیار جدی گرفته شد و منجر به رد پرونده شما خواهد شد. هرگز اطلاعات دروغ ارائه ندهید و چیزی را پنهان نکنید که می تواند منجر به ممنوعیت دو ساله ورود به کشور کانادا یا زندان  می گردد.

10-  درخواست مهاجرت نامشخص و ناخوانا

اگر افسر و مقامات اداره مهاجرت نتوانند درخواست را بخوانند به احتمال قوی درخواست شما رد خواهد شد. بنابراین به جای استفاده از فرم های دستی بهتر است از برنامه کامپیوتری جهت پر کردن اطلاعات و پیشگیری از رد درخواست استفاده شود.

شانس موفقیت درخواست شما جهت سفر و مهاجرت به کانادا با پیروی از این موارد بیشتر خواهد شد. با این حال این برنامه ها پیچیده و گمراه کننده هستند. بسیاری از افراد برای پیشگیری از رد درخواست خود آن را پر نمیکنند. و از افراد مجرب و با سابقه در این امر مشاوره و کمک میگیرند. آژانس مسافرتی الیکاگشت آریا برای موفقیت و پیشگیری از رد پرونده  شما از آغاز تا پایان راه در کنار شما خواهد بود.

با ما در تماس باشید.

 

 

چرا کانادا؟

چرا کانادا؟

دوشنبه, 16 ارديبهشت 1398 ساعت 10:11

نوشته شده توسط

کیفیت تحصیل در کانادا؛

کانادا در زمینه سیستم تحصیلات بر اساس گزارش OECD بالاترین کیفیت آموزشی دنیا را دارد. ۵ موسسه از معتبرترین مدرسه های بیزینس دنیا در کانادا قرار دارند.

اقتصاد کانادا؛

کانادا همواره در لیست ۵ کشور برتر اقتصادی در گروه کشورهای جی ۷ بوده و در لیست کشورهای جی۲۰ بهترین کشور برای انجام بیزینس میباشد.

کیفیت زندگی در کانادا؛

کانادا همواره در لیست ۱۰ کشور برتر از نظر کیفیت زندگی بوده است.

محیط چند فرهنگی و بین المللی؛

کانادا سنت دیرینه در زمینه چند فرهنگی بودن دارد و بیشترین تعداد زبان در دنیا در کانادا صحبت میشود. همچنین بیشترین فستیوال ها و جشن ها در کانادا برگزار میشود.

با ما در تماس باشید.

 

 

تور دبی

یکشنبه, 01 مهر 1397 ساعت 10:03

نوشته شده توسط

تور دبی

تاریخ شروع: 20 و 21 آذر ماه

تاریخ پایان:24 و 25 آذر ماه

پرواز ایران ایر

مدت اقامت3 شب و 4 روز

تصویر هتل نام هتل   درجه هتل منطقه 
دو تخته
یک تخته  کودک با تخت کودک بدون تخت  پرواز خدمات رایگان
entrance--v15458471.jpg DELMON PALACE

  4.200.000 5.200.000 4.100.000 2.700.000 ایران ایر

صبحانه

بیمه

لیدر فارسی زبان 

ترنسفر رفت و برگشت

 c0a953cb_z.jpg AVARI

 

  4.350.000 5.760.000 4.250.000 2.700.000 ایران ایر

صبحانه

بیمه

لیدر فارسی زبان 

ترنسفر رفت و برگشت

c700x420.jpg SHERATON GRAND   4.450.000 6.250.000 4.350.000 2.700.000 ایران ایر

صبحانه

بیمه

لیدر

ترنسفر رفت و برگشت

  

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا

شنبه, 02 دی 1396 ساعت 12:38

نوشته شده توسط

 

ویزای توریستی استرالیا

استرالیا به دلیل برخورداری از آب و هوای معتدل در طول سال، جاذبه های طبیعی و گردشگری مانند آبشارها، جنگل ها، سازه‌های مدرن و .... در کنار اقتصاد غنی و پویا همواره از مهمترین مقاصد گردشگران و مهاجران در سراسر جهان به شمار می‌رود؛ ولی همانند اغلب کشورهای جهان دریافت ویزا از طریق سفارت این کشور یکی از الزامات سفر است. در صورتیکه قصد سفر توریستی به استرالیا را دارید و یا اگر می خواهید به ملاقات پدرو مادر یا فرزندان خود که در استرالیا بروید زیر شاخه 600 بهترین انتخاب برای شما می باشد. ویزای توریستی استرالیا را می توانید از ایران و به صورت آنلاین دریافت کنید. هزینه این ویزا 140 دلار استرالیا می باشد.  اگر در هنگام اقدام برای ویزا در خاک استرالیا باشید هزینه ویزا 340 دلار استرالیا می باشد.  با دریافت این نوع ویزای استرالیا متقاضی اجازه کار ندارد اما تا 3 ماه اجازه تحصیل دارد. در صورتی که بنا باشد با درخواست ویزای متقاضی موافقت به عمل آید معمولا پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز است که تا یک سال اعتبار دارند. مدت اعتبار این ویزا بین 3، 6 و 12 ماه است که متقاضی در ابتدا می تواند مدت زمان مورد درخواست خود را انتخاب نماید. این ویزا به صورت الکترونیکی صادر شده و در پاسپورت متقاضی، چاپ نمی شود.

زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا

مدت زمان رسیدگی به پرونده ی ویزای توریستی ۱ ماه است. اما تجربه نشان داده است که استفاده از سیستم آنلاین این زمان را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

  • پرکردن فرم اطلاعات شخصی برای هر نفر مجزا  الزامی می باشد.
  • پاسپورت متقاضی و همراهان الزامی می باشد.
  • یک قطعه عکس 3.5*4.5 از هر نفر لازم می باشد. عکس موردنظر می بایست با پشت زمینه ی سفید و از شانه به بالا باشد. شناسنامه و کارت ملی متقاضیان و همراهان لازم می باشد.
  • تصویر پاسپورت الزامی می باشد. اگر سفر های دیگری در پاسپورت شما درج شده است، تصویر آنها را هم در پرونده قرار دهید.
  • پرینت حسابهای بانکی 6 ماه اخیر، فیش حقوقی و مدارک مربوط به حساب بانکی.
  • گواهی اشتغال به کار یا کارت دانشجویی و مواردی از این قبیل که فعالیت فعلی شما را نشان می دهد.
  • اگر دعوت نامه ای از فامیل یا آشنای خود دارید، آن را ضمیمه کنید. اگر آنها خرج سفر شما را می دهند، حساب بانکی آن ها نیز لازم است.

سایر مواردی که نشان دهد قصد بازگشت به کشور خود را دارید شامل

  • نامه از کارفرما که شما قصد بازگشت دارید.
  • نامه ثبت نام در دانشگاه یا مدرسه و…
  • سند اموال و دارایی هایی که شما در کشور دارید.
  • سند ازدواج (در صورت متاهل بودن) یا سندطلاق یا سند فوت همسر
  • دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما از طرف آن دعوت شده اید.
  • جزئیات ثبت نام کنفرانس
  • نامه ای از طرف دعوت کننده که دلیل سفر شما را عنوان می کند.
  • مدارکی که نشان می دهد شرکتی که شما برای آن کار می کنید، یک شرکت بیزینسی است. مثلا کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت، گزارش های سالیانه

برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.

ویزای شینگن

ویزای شینگن

شنبه, 02 دی 1396 ساعت 12:07

نوشته شده توسط

 

ویزای شینگن

طبق قراردادی که میان 26 کشور اروپایی جز بریتانیا و ایرلند در سی سال پیش به امضا شد، می توان آزادانه و بدون هیچ محدودیتی به همه ی کشور های عضو پیمان شینگن سفر کرد. ویزای شینگن می تواند توسط هر کشوری که عضو پیمان شینگن است صادر شود. در واقع با این ویزا  به این چند کشور عضو اتحادیه ی شینگن که عبارتند از ایتالیا ، آلمان ، اتریش ، اسپانیا ، بلژیک ،جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، سوئد ، سوئیس سفر کرد.

اقدامات لازم جهت اخذ ویزای شینگن

ابتدا مقصد مورد نظر خود را تعیین کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن را آماده کنید. در صورت هرگونه سوال درباره مدارک با ما تماس بگیرید

مدارک را برای ما بفرستید و برای عقد قرارداد مراجعه کنید.

بعد از عقد قرارداد برای شما وقت سفارت تعیین میشود و باید در روز مورد نظر به همراه نماینده ما به سفارت مراجعه کنید.

بسته به نوع سفارت جواب ویزا ممکن است بین  حداقل 14 روز و حد اکثر 30 روز بعد از انگشت نگاری آماده شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن

بر اساس سفارت مربوطه مدارک مورد نیاز و نوع  ترجمه مدارک کمی متفاوت است ولی در کل مدارک مورد نیاز شامل موارد ذیل می باشد:

اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ سفر

اصل پاسپورت های قدیمی

2 قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید

اصل شناسنامه

گواهی شغلی معتبر که شامل این موارد است : گواهی اشتغال به کار و لیست بیمه و یا قرارداد کار ، جواز کسب ، روزنامه رسمی شرکت

پرینت حساب بانکی: شامل ریز گردش 3 تا 6  ماهه آخر حساب بانکی (بسته به درخواست سفارت مورد نظر) که مانده ی حداقل ۴۰۰ میلیون ریال داشته باشد.

سند ملکی

انواع ویزای شینگن

ویزای توریستی شینگن با ۱ ماه اعتبار ورود به محدوده شینگن و ۱۵ روز اعتبار اقامت
برای اخذ انواع دیگر ویزا، ویزای شینگن بلند مدت، با ما تماس بگیرید.

نکات قابل توجه:

ویزای شینگن هم به صورت ویزای تک و هم  در قالب پکیج تور اروپا (ویزا + هتل + سایر خدمات) اخذ میشود.

حضور مسافرین جهت انگشت نگاری در محل سفارت الزامی است.

از تمامی مسافرین چک ضمانت بازگشت دریافت میشود. این چک به صورت چک تضمین شده ی بانکی است

ویزای شینگن برای مسافرینی که قصد بازگشت ندارند اخذ نمیشود.

در صورتی که قبلا از طریق سفارتی ریجکت شدید، حتما ما را در جریان سوابق خود قرار دهید تا بتوانیم بهترین راه کار را برای شما در نظر بگیریم.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

 

 

ویزای کانادا مولتی 5 ساله

ویزای کانادا مولتی 5 ساله

شنبه, 02 دی 1396 ساعت 10:42

نوشته شده توسط

 

ویزای توریستی کانادا چیست؟

ویزای توریستی کانادا که به آن Visitor Visa گفته می شود، زیر گروه Temporary Residence Visa یا TVR می باشد. این ویزا یکی از انواع ویزای کانادا است که دارنده این ویزا می تواند بسته به نوع ویزای توریستی خود (سینگل کانادا، مولتی کانادا، سوپر ویزای کانادا) وارد خاک کشور کانادا شده و هر بار برای مدت معینی در این کشور بماند.

ویزای مولتی 5 ساله  کانادا

ویزای مولتی 5 ساله کانادا که به عنوان ویزای مولتی کانادا و ویزای مولتیپل کانادا نیز شناخته می شود نوعی ویزای موقت است که یکی از جذاب ترین انواع ویزای کاناداست. براساس قوانین مهاجرتی کانادا و اطلاعیه ها و مطالب صادر شده در سایت مهاجرت کانادا، اعتبار ویزای مولتی 5 ساله کانادا تا زمان پایان اعتبار پاسپورت متقاضی خواهد بود مگر در شرایط خاص. ویزای مولتیپل کانادا دارای ویژگی هایی است که مهمترین آن ها عبارت است از:

  • نامحدود بودن تعداد دفعات ورود به خاک کانادا
  • امکان اقامت در کانادا تا 6 ماه برای هر بار ورود (البته با نظر افسر مهاجرت)
  • اعتبار ویزا تا زمان اعتبار پاسپورت
  • امکان تمدید 6 ماهه در صورت کافی و قانع کننده بودن دلایل متقاضی
  • امکان ورود مجدد و اقامت 6 ماهه دیگر در کانادا پس از خروج چند ساعته از خاک کانادا
  • افرادی که در طی 10 سال گذشته در مراکز VAC مخفف Visa Application Center اقدام به انگشت نگاری کرده اند، دیگر نیازی به انگشت نگاری مجدد ندارند حتی اگر تقاضای آن ها رد شده یا ریجکت شده باشد.

 

شرکت الیکا گشت آریا این امکان را دارد تا با تکیه بر تجربه کارشناسان مجرب خود و نیز انجام کلیه اموراخذ ویزا زیر نظر وکلای رسمی و مهاجرتی کانادا و ارائه دعوتنامه رسمی از کشور کانادا شما عزیزان را از آغاز تا پایان همراهی کند.

 

تعرفه های ویزای مولتی 5 ساله کانادا:

 

پکیج معمولی:

ثبت نام ویزای توریستی نرمال هر نفر بالای 14 سال

400 دلار کانادا

تعرفه ویزای کانادا برای افرادی که در 10 سال اخیر انگشت نگاری داشته اند                   

300 دلار کانادا

ثبت نام ویزای توریستی نرمال هر یک از اعضای خانواده زیر14 سال

300 دلار کانادا

خدمات:

  • ثبت نام و Submission متقاضی در سایت
  • تکمیل کلیه فرم های مورد نیاز به زبان انگلیسی
  • ارائه برنامه سفر
  • آپلود کلیه مدارک مورد نیاز مسافر
  • پرداخت هزینه های سفارت و انگشت نگاری
  • تعیین وقت سفارت کانادا و دریافت نامه انگشت نگاری و تحویل آن به مسافر
  • رزرواسیون هتل (قابل استعلام) و رزرو بلیط پرواز

توجه: هزینه ترجمه مدارک به عهده خود مسافر می باشد.

 

پکیج تضمینی:

ثبت نام ویزای تضمینی هر نفر بزرگسال 

1500 دلار کانادا

ثبت نام ویزای تضمینی هر نفر زیر 14 سال

1000 دلار کانادا

خدمات : 

  • ثبت نام و Submission متقاضی در سایت
  • تکمیل کلیه فرم های مورد نیاز به زبان انگلیسی
  • ارائه برنامه سفر
  • ارائه دعوتنامه معتبر
  • آپلود کلیه مدارک مورد نیاز مسافر
  • پرداخت هزینه های سفارت و انگشت نگاری
  • تعیین وقت سفارت کانادا و دریافت نامه انگشت نگاری و تحویل آن به مسافر
  • رزرواسیون هتل (قابل استعلام) و رزرو بلیط پرواز

توجه: هزینه ترجمه مدارک به عهده خود مسافر می باشد.

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای مولتی  کشور کانادا :

1. مدارک شخصی:

- اصل شناسنامه و اصل پاسپورت با حداقل 6ماه اعتبار(پاسپورت های قدیم در صورت داشتن ویزا)

- اصل سند ازدواج در صورت همسفر نبودن با همسر

- 1 قطعه عکس 3.5 در 4.5( قدیمی تر از 3ماه نباشه )

- فرم اطلاعات شخصی

2. مدارک شغلی:

a) برای کارمندان:

- قرار داد کاری و گواهی اشتغال به کار(قید سمت شغلی- درامد سالیانه) و حکم کارگزینی

- فیش حقوقی 2ماه آخر

- لیست بیمه 2ماه آخر

- گواهی مرخصی به مدت طول سفر

b) برای اصناف و کسبه-کارخانه داران:

- جواز کسب- پروانه بهربرداری

- لیست پرداخت بیمه- آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده

c) برای پزشکان:

- پروانه مطب

- کارت نظام پزشکی

- دانش نامه تحصیلی

d) برای مهندسین:

- پروانه نظام مهندسی

- جواز ساخت

e) برای وکلا:

- پروانه وکالت

- کارت وکالت

f) کارفرمایان:

- روزنامه رسمی

- آگاهی تاسیس شرکت- آگاهی آخرین تعقیرات- آگهی تصمیمات

- فیش حقوقی ولیست بیمه 2ماه آخر کارمندان

- نامه تمکن و گردش 4ماه حساب شرکت

g) تجار:

- کارت بازرگانی- گواهی اتاق بازرگانی

- آخرین لیست مالیات پرداخت شده- لیست بیمه

h) بازنشستگان:

- حکم بازنشستگی

- فیش حقوقی 2ماه آخر بازنشستگی

- درصورت افزایش حقوق (ارائه حکم افزایش حقوق)

i) فرزندان:

رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد سفر دارند.رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که او را در سفر همراهی نمیکند.

3. مدارک ملکی و مالی

- گردش حساب 4ماه آخر- سند ملکی- سپرده بلند مدت

 

 

برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

 

تور های خارجی

شنبه, 25 آذر 1396 ساعت 09:30

نوشته شده توسط

تور های خارجی

سه شنبه, 21 آذر 1396 ساعت 13:53

نوشته شده توسط

تور باکو

تور باکو

یکشنبه, 05 آذر 1396 ساعت 07:15

نوشته شده توسط