تور کره جنوبی و ژاپن

  

تور کره جنوبی و ژاپن
15 روز
هوایی

 

شهریور98
هواپیمایی امارات
اقامت در هتل
ترنسفر فرودگاهی
راهنمای فارسی زبان
بیمه مسافرتی
گشت خرید
      برنامه سفر دو تخته
یک تخته       خدمات رایگان

JAPAN.jpg

 

 

4 شب سئول 

+

2شب جیجو

+

3شب اوزاکا

+

5 شب توکیو

 

 

 6.500 دلار

+ هزینه پرواز

 

 

  10.500 دلار

+ هزینه پرواز

     

  

 

 ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی

هتل به همراه صبحانه

بیمه مسافرتی

ویزا

چنانچه شخصی بخواهد به کشور ژاپن سفر نماید باید پاسپورت مربوطه را جهت ورود به ژاپن فراهم و مدارک لازم را تهیه نماید.

جهت اخذ ویزای توریستی ژاپن چه مدارکی نیاز است؟

این مدارک عبارتند از:

  • گذرنامه متقاضی که بهتر است در صورت امکان گذرنامه های قدیمی نیز ارائه بشوند.
  • فرم تقاضای ویزا یک نسخه
  • یک قطعه عکس با زمینه سفید
  • برنامه سفر به همراه رزو هتل
  • شناسنامه متقاضی ویزا به انضمام ترجمه انگلیسی رسمی آن
  • پرینت گردش حساب سه ماه اخیر
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق و موافقت با مرخصی

نکاتی در خصوص اخذ ویزای توریستی ژاپن

  • سفارت ژاپن مدارک را به صورت پستی نمی­پذیرد و در قبال گم شدن یا مخدوش شدن مدارک مسئولیتی ندارد. جهت ارائه و ارسال مدارک لازم است که متقاضی یا نماینده وی مدارک را به صورت حضوری تحویل سفارت بدهد.
  • لازم است که هزینه ویزای توریستی ژاپن به صورت نقد و ریالی پرداخت بشود، بهتر است که متقاضی حتی الامکان سعی نماید اسکناس های نو و سالم تحویل سفارت بدهد.
  • گردشگران مستلزم این هستند که مهری را به عنوان Japan Rail Passدر پاسپورت خود دریافت نمایند. امکان عبور بدون مهر وجود ندارد.
  • کلیه مدارک ویزای ژاپن لازم است که به زبان انگلیسی ترجمه شوند و مهر تایید وزارت دادگستری را نیز داشته باشد.
  • ویزای ژاپن بعد از ویزای کانادا جزء سخترین ویزاها برای ایرانیان محسوب می­شود بنابراین کسانی می­توانند این ویزا را داشته باشند که سفرهای زیادی داشته باشند.
  • تمامی مدارک درخواست ویزا باید به صورت اصل در روز و ساعات تعیین شده به متصدی ویزا تحویل داده شود. لازم است که مدارک درخواست ویزا حتما توسط خود فرد و یا نماینده وی به صورت مستقیم به سفارت تحویل داده شود.
  • جهت اخذ ویزای ژاپن نیاز به انجام مصاحبه نمی­باشد مگر اینکه براساس نظر کنسول مصاحبه ضروری باشد.
  • ویزای ژاپن دارای اعتبار بالایی است و میتوان بجای ویزای شینگن ویزای ژاپن گرفت و با این ویزا برای ویزای توریستی کانادا اقدام کرد.
  • مدت اعتبار ویزای توریستی ژاپن جهت اقامت به طور معمول تا سه ماه است که با درخواست متقاضی اداره مهاجرت ژاپن می­تواند آنرا تا سه ماه دیگر تمدید نماید.
  • مدت زمان پردازش جهت صدور ویزا یعنی مدتی که از تاریخ درخواست ویزا تا صدور ویزا به طول می­انجامد حدود 5 روز کاری است البته ممکن است این مدت کمتر باشد که این مورد به سفارت و کنسولگری مربوطه و هدف متقاضی از سفر بستگی دارد.

 

اطلاعات تور

4 شب سئول  +2شب جیجو + 3شب اوزاکا + 5 شب توکیو 

از تاریخ 20 شهریور ماه 98

سرویس ها

  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • ترانسفر فرودگاهی
  • اقامت در هتل 5 ستاره همراه با صبحانه
  • ویزای توریستی کره جنوبی و ژاپن
  • بیمه مسافرتی
  • گشت شهری به همراه تورلیدر فارسی

مدت زمان

14 شب و 15 روز

مدارک مورد نیاز

مدارک مالی

- گردش حساب - سند ملکی- سپرده بلند مدت(در صورت داشتن) - ضمانت نامه بانکی

مدارک شغلی

a) برای کارمندان شرکت های خصوصی

گواهی اشتغال به کار(خطاب به سفارت باذکر سمت،سابقه کار،مششخصات فردی،

تاریخ شروع به کار،میزان حقوق)

- لیست بیمه 1سال آخر

- گواهی مرخصی به مدت طول سفر

b) برای اصناف و کسبه

- جواز کسب

- اصل کارت بازرگانی

c) برای پزشکان

- پروانه مطب

- کارت نظام پزشکی

d) برای مهندسین

پروانه نظام مهندسی (صورت اشتغال در شرکت ،

مدارك مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارائه گردد

- کارت نظام مهندسی

e) براي ساختمان سازان

- اصل گواهی ساختمان

- اصل قراردادهاي کاري

اصل پایان کار ساختمان- .

f) برای وکلا

- پروانه وکالت

- کارت وکالت

g) صاحبان شرکت

- روزنامه رسمی

- آگاهی تاسیس شرکت

- آگاهی آخرین تعقیرات

- فیش حقوقی ولیست بیمه 2ماه آخر کارمندان

h) تجار

- کارت بازرگانی

- گواهی اتاق بازرگانی

- آخرین لیست مالیات پرداخت شده

- لیست پرداخت شده بیمه

i) بازنشستگان

- حکم بازنشستگی

آخرین فیش حقوقی

j) محصلین :

دانش آموزان : برگه اشتغال به تحصیل

دانشجویان : برگه اشتغال به تحصیل ، کارت دانشجویی

مدارک شخصی

اصل شناسنامه و اصل پاسپورت با حداقل 6ماه اعتبار

2قطعه عکس 3.5 در 4.5( قدیمی تر از 3ماه نباشه )

اصل سند ازدواج

جاذبه های گردشگری

  • شهر سئول: بازدید از قصر گیئونگ بوک، خانه آبی، بازار اینسادونگ، پارک تفریحی اِورلند، برج سئول

    شهر جیجو: بازدید از دهانه آتشفشان سونگ سان، صخره‌های یونگ موری، قصر شیشه‌ای، آبشار چئون جی یئون، سئونگ سان

    شهر اوزاکا: بازدید از آکواریوم اوزاکا، معبد اوزاکا

    شهر کیوتو: بازدید از معبد فوشیمی ایناری، قصر طلایی، دریاچه آراشی یاما، معبد کیومیزو درا

    شهر کوبه: بازدید از پل آکاشی، منطقه ساحلی هاربورلند

    شهر توکیو: بازدید از قصر امپراطوری، برج مخابراتی توکیو، رودخانه سومیدا

    شهر هاکونه: بازدید از دریاچه آشی و چشم انداز کوه فوجی، تله‌کابین هاکونه

محتوای بیشتر در این بخش: « ایتالیا توراسترالیا »

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.