تور کانادا + اخذ ویزای توریستی کانادا

 

 

تور کانادا
14 شب و 15 روز
هوایی

 

تابستان 98
اقامت در هتل
ترنسفر فرودگاهی
راهنمای فارسی زبان
بیمه مسافرتی
گشت خرید
  نام هتل   درجه هتل منطقه دو تخته
یک تخته

Toronto.jpg

 

 

 

 HILTON TORONTO

+

OPUS

 

 

 

 

 

 

 

 

6 شب تورنتو 

 

6 شب ونکوور

 

 

 

3.900 دلار+

+

هزینه پرواز

 

 

 

4.200 دلار+

+

هزینه پرواز

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا برای متقاضی امکان ورود به خاک کانادا را فراهم می­نماید. چنانچه شخصی هدفش بازدید از جاذبه های کشور کانادا یا شرکت در کنفرانس­ها، دیدن دوستان و یا ملاقات های کاری باشد باید جهت ویزای توریستی کانادا اقدام نماید. لازم به ذکر است بهتر است که متقاضی پیش از سفر جهت خرید بیمه سفر اقدام نماید زیرا کانادا هزینه های درمانی را پرداخت نمی­نماید. داشتن ویزای توریستی به معنای اجازه ورود قطعی به کانادا نیست. متقاضی ویزای کانادا باید افسر مرزی را متقاعد نماید که پس از پایان مدت ویزا کشور را ترک می­نماید در غیر این صورت به وی اجازه ورود داده نمی­شود. درخواست ویزای کانادا توسط افسر پرونده مورد بررسی قرار می­گیرد و نتیجه درخواست از طریق ایمیل به اطلاع متقاضی میرسد که در صورت رد علت آن نیز به متقاضی اعلام می­شود. در صورتی که با درخواست ویزای توریستی متقاضی موافقت شود متقاضی میتواند از طریق خدمات پیکاپ ویزا و با پرداخت هزینه های بسیار کمتر ویزای خود را تحویل بگیرد.

نکاتی در خصوص ویزای توریستی کانادا

  • بهتر است متقاضی پیش از سفر جهت خرید بیمه سفر اقدام نماید زیرا کانادا هزینه های درمانی را پرداخت نمی­نماید.
  • داشتن ویزای توریستی به معنای اجازه ورود قطعی به کانادا نیست. متقاضی ویزای مولتیپل کانادا باید افسر مرزی را متقاعد نماید که پس از پایان مدت ویزا کشور را ترک می­نماید در غیر این صورت به وی اجازه ورود داده نمی­شود.
  • داشتن دعوتنامه جهت اخذ ویزای توریستی کانادا الزامی نمی­باشد اما شانس صدور ویزا را افزایش می­دهد.
  • مدت زمان تقریبی اخذ ویزای توریستی بنا به شرایط مختلفی همچون شغل متقاضی، هدف از سفر به کانادا، سن متقاضی و.. متغیر است.
  • یکی از طرق ادامه اقامت قانونی در کانادا دریافت ویزای تحصیلی کانادا می­باشد که به طور کلی درخواست این ویزا باید خارج کانادا انجام شود از جمله اشخاصی که می­توانند از کانادا برای ویزای تحصیلی درخواست بدهند دارندگان ویزای موقت هستند.
  • متقاضی ویزای توریستی کانادا باید تعهد نماید در مدت زمان حضور در کانادا به دنبال کار و استخدامی نباشد.
  • متقاضی ویزای توریستی کانادا باید هیچگونه سوء پیشینه کیفری ای نداشته باشد.
  • متقاضی باید ضمانت ارائه دهد که پس از بازدید از کانادا به زادگاه خود بازخواهد گشت.
  • متقاضی باید منابع مالی جهت پرداخت هزینه ها را در کانادا داشته باشد.
  • اصولا پناهندگی با ویزای توریستی کانادا امکانپذیر نمی­باشد. زیرا هنگامی که متقاضی ویزای توریستی کانادا را دریافت مینماید به این معناست که وی دارای شرایط اجتماعی و اقتصادی خوبی است و برای اداره مهاجرت کانادا مبهم است که چرا با وجود این شرایط قصد برگشت به کشورش را ندارد.

 

اقامت دائم کانادا

جهت دریافت اقامت دائم کانادا متقاضی ابتدائا باید کشور کانادا را ترک نموده و از خارج کانادا درخواست نماید. اما در این خصوص استثنائاتی به شرح زیر وجود دارد:

  • پناهندگان
  • همسر شهروندان کانادا یا دارندگان اقامت دائم
  • اشخاصی که اقامت موقت دارند
  • درخواست دهندگان زیر مجموعه Canadian Experience Class

 

انواع ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا به دو گروه زیر تقسیم می­شود:

  • ویزای یکبار ورود توریستی کانادا (که به دارندگان این امکان را می­دهد که تنها یکبار وارد کانادا شوند پس از ترک کانادا گردشگر مجدد باید برای ویزای توریستی کانادا درخواست بدهد. چنانچه گردشگر به آمریکا سفر کند برای ورود دوباره به کانادا نیازی به ویزا نخواهد بود)
  • ویزای چندبار ورود توریستی کانادا (ویزا مولتی یا ویزای توریستی چندبار ورود امکان ورود نامحدود به دارنده آن می­دهد و وی میتواند در هر بار ورود به مدت 6 ماه بدون محدودیت در کانادا اقامت داشته باشد. لازم به ذکر است که ویزای توریستی چندبار ورود کانادا تا یکماه پیش از اتمام تاریخ پاسپورت باطل می­شود. )

 

رد شدن (ریجکت) ویزای توریستی کانادا

در صورت ریجکتی و یا رد شدن متقاضی سفر به کانادا وی نامه ای را دریافت می­نماید که علل ریجکتی وی مشخص شده است. لازم به ذکر است که امکان اعتراض به ریجکت ویزا وجود ندارد و متقاضی می­تواند مجدد شانس خود را جهت اخذ ویزا محک بزند. از جمله عواملی که سبب رد شدن یا ریجکت ویزای توریستی کانادا می­شود عبارتند از:

  • نداشتن تاریخچه سفر مناسب متقاضی
  • عدم تمکن مالی
  • سوء پیشینه کیفری

ویزای توریستی والدین

والدین باید از سوپرویزای کانادا جهت درخواست ویزای توریستی کانادا اقدام نمایند این ویزا دارای مزایای بسیاری برای آنها می­باشد.

 

اطلاعات تور

تور کانادا

سرویس ها

  • اخذ دعوتنامه رسمی جهت اخذ ویزا با تاییدیه دفاتر اسناد رسمی در کانادا

  •  

    ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی

  •  

    لیدر فارسی زبان

  •  

    بیمه مسافرتی

مدت زمان

14 شب و 15 روز

مدارک مورد نیاز

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای از کشور کانادا :

1. مدارک شخصی:

- اصل شناسنامه و اصل پاسپورت با حداقل 6ماه اعتبار(پاسپورت های قدیم در صورت داشتن ویزا)

- اصل سند ازدواج در صورت همسفر نبودن با همسر

- 1قطعه عکس 3.5 در 4.5( قدیمی تر از 3ماه نباشه )

- فرم اطلاعات شخصی

2. مدارک شغلی:

a) برای کارمندان

- قرار داد کاری و گواهی اشتغال به کار(قید سمت شغلی-درامد سالیانه)و حکم کارگزینی

- فیش حقوقی 2ماه آخر

- لیست بیمه 2ماه آخر

- گواهی مرخصی به مدت طول سفر

b) برای اصناف و کسبه-کارخانه داران

- جواز کسب- پروانه بهربرداری

- لیست پرداخت بیمه- آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده

c) برای پزشکان

- پروانه مطب

- کارت نظام پزشکی

- دانش نامه تحصیلی

d) برای مهندسین

- پروانه نظام مهندسی

- جواز ساخت

e) برای وکلا

- پروانه وکالت

- کارت وکالت

f) کارفرمایان

- روزنامه رسمی

- آگاهی تاسیس شرکت- آگاهی آخرین تعقیرات- آگهی تصمیمات

- فیش حقوقی ولیست بیمه 2ماه آخر کارمندان

- نامه تمکن و گردش 4ماه حساب شرکت

g) تجار

- کارت بازرگانی- گواهی اتاق بازرگانی

- آخرین لیست مالیات پرداخت شده- لیست بیمه

h) بازنشستگان

- حکم بازنشستگی

- فیش حقوقی 2ماه آخر بازنشستگی

- درصورت افزایش حقوق (ارائه حکم افزایش حقوق)

i) فرزندان

رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد سفر دارند.رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که او را در سفر همراهی نمیکند.

3. مدارک ملکی و مالی

- گردش حساب 4ماه آخر- سند ملکی- سپرده بلند مدت

مناطق گردشگری

  • رج تورنتو (CN Tower):

    برج ملی کانادا یا همان Canadian National tower که به آن برج CN گفته می‌شود در شهر تورنتو واقع شده، که یکی از بلندترین سازه‌های آزاد جهان است. این برج که  553 متر ارتفاع دارد دارد که تا 12 سپتامبر سال2007 عنوان بلندترین سازه جهان را به خود اختصاص داده بود. برج  سی ان یکی از سمبل‌های کشور کانادا است.

    آبشار نیاگارا (Niagara Falls):

    آبشار نیاگارا یکی از معروف ترین و زیباترین آبشارهای جهان است. نواحی پیرامونی این آبشار، به اندازه ای سرسبز و زیبا هستند که با وجود اجرای چندین پروژه عمرانی در منطقه نیاگارا، باز هم امکان تبدیل به یکی از زیباترین مکان های توریستی دنیا را دارد.

    باغ ادوارد (Edwards Gardens):

    باغ ادوارد یکی از زیباترین باغ های گیاه شناسی جهان است که  در جنوب غربی تورنتو قرار گرفته. این باغ شامل انواع مختلف گیاهان بومی قاره آمریکا، گل ها و درختان زیبا می باشد که برای علاقه مندان به طبیعت فضای مناسب و ایده آلی به حساب میاد. ‏

    پارک ملکه الیزابت (Queen Elizabeth Park):

    این پارک یکی از زیباترین پارکهای جهان است. در مرکزپارک ملکه الیزابت یک کوه کوچک قرار گرفته که بلندترین نقطه ونکوور به شمار می رود. از این نقطه به راحتی می ‏تونید نمایی زیبا و فوق العاده از مرکز شهر و کوههای شمال رو داشته باشید. گردشگران می توانند به تفریحاتی نظیر گلف، تنیس ‏و ورزش های نشاط انگیز دیگر مشغول باشند و از زیبایی های طبیعت بکر لذت ببرند.

تعرفه ها و خدمات ویزا

تعرفه های ویزای مولتی 5 ساله کانادا:

پکیج معمولی:

ثبت نام ویزای توریستی نرمال هر نفر بالای 14 سال

350 دلار کانادا

تعرفه ویزای کانادا برای افرادی که در 10 سال اخیر انگشت نگاری داشته اند

300 دلار کانادا

ثبت نام ویزای توریستی نرمال هر یک از اعضای خانواده زیر14 سال

280 دلار کانادا

خدمات:

  • ثبت نام و Submission متقاضی در سایت
  • تکمیل کلیه فرم های مورد نیاز به زبان انگلیسی
  • ارائه برنامه سفر
  • آپلود کلیه مدارک مورد نیاز مسافر
  • پرداخت هزینه های سفارت و انگشت نگاری
  • تعیین وقت سفارت کانادا و دریافت نامه انگشت نگاری و تحویل آن به مسافر
  • رزرواسیون هتل (قابل استعلام) و رزرو بلیط پرواز

توجه: هزینه ترجمه مدارک به عهده خود مسافر می باشد.

 

محتوای بیشتر در این بخش: « تور اسپانیا

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.