تور ایتالیا - فرانسه

 

 تور انفرادی همه روزه

مدت اقامت 7 شب و8 روز

 

  

     درجه هتل منطقه 
دو تخته 
یک تخته        خدمات رایگان
664-1.jpg  

TOP

 

 

 

 

 

 

رم

1.200 یوورو

بدون هزینه پرواز

1.600 یورو

بدون هزینه پرواز

     

هتل باصبحانه

بیمه

ویزا

 

در صورت نیاز دعوتنامه

751b85b4-5396-48e2-bf27-b7dc2e7a5c0a.jpg 


 

 

TOP

 پاریس

1.200 یوورو

بدون هزینه پرواز

1.600 یورو

بدون هزینه پرواز

     

هتل باصبحانه

بیمه

ویزا

در صورت نیاز دعوتنامه

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای شینگن از کشور فرانسه :

1. مدارک شخصی:

- اصل شناسنامه و اصل پاسپورت با حداقل 6ماه اعتبار

- 2قطعه عکس 3.5 در 4.5( قدیمی تر از 3ماه نباشه )

- فرم اطلاعات شخصی

2. مدارک شغلی:

a) برای کارمندان

- گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت متقاضی

- فیش حقوقی 3ماه آخر

- لیست بیمه 3ماه آخر

- گواهی مرخصی به مدت طول سفر

b) برای اصناف و کسبه

- جواز کسب

- در صورت داشتن بیمه لیست 6ماه آخر

c) برای پزشکان

- پروانه مطب

- کارت نظام پزشکی

- دانش نامه تحصیلی

d) برای مهندسین

- پروانه نظام مهندسی

- جواز ساخت

- در صورت داشتن شرکت ارائه روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تعقیرات

- فیش حقوی و لیست بیمه 2ماه آخر کارمندان شرکت

e) برای وکلا

- پروانه وکالت

- کارت وکالت

f) صاحبان شرکت

- روزنامه رسمی و ثبت شرکت

- آگاهی تاسیس آگاهی آخرین تعقیرات

- پروانه جاری

- فیش حقوقی ولیست بیمه 2ماه آخر کارمندان

g) تجار

- کارت بازرگانی

- گواهی اتاق بازرگانی

- آخرین لیست مالیات پرداخت شده

- لیست پرداخت شده بیمه

h) بازنشستگان

- حکم بازنشستگی

- فیش حقوقی 3ماه آخر بازنشستگی

- درصورت افزایش حقوق (ارائه حکم افزایش حقوق)

3. مدارک ملکی و مالی :

- گردش حساب 3ماه آخر- سند ملکی- سپرده بلند مدت(در صورت داشتن) - ضمانت نامه بانکی

4.محصلین

دانش آموزان : برگه اشتغال به تحصیل

دانشجویان : برگه اشتغال به تحصیل ، کارت دانشجویی

 

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای شینگن از کشور ایتالیا :

1. مدارک شخصی:

- اصل شناسنامه و اصل پاسپورت با حداقل 6ماه اعتبار

- 2قطعه عکس 3.5 در 4.0( قدیمی تر از 3ماه نباشه )

- فرم اطلاعات شخصی

2. مدارک شغلی:

a) برای کارمندان

- قرار داد کاری و گواهی اشتغال به کار(قید سمت شغلی)

- فیش حقوقی 6ماه آخر

- لیست بیمه 6ماه آخر

- گواهی مرخصی به مدت طول سفر

b) برای اصناف و کسبه

- جواز کسب

- در صورت داشتن بیمه لیست 6ماه آخر

c) برای پزشکان

- پروانه مطب

- کارت نظام پزشکی

- دانش نامه تحصیلی

d) برای مهندسین

- پروانه نظام مهندسی

- جواز ساخت

- در صورت داشتن شرکت ارائه روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تعقیرات

- فیش حقوی و لیست بیمه 2ماه آخر کارمندان شرکت

e) برای وکلا

- پروانه وکالت

- کارت وکالت

f) صاحبان شرکت

- روزنامه رسمی

- آگاهی تاسیس شرکت

- آگاهی آخرین تعقیرات

- فیش حقوقی ولیست بیمه 2ماه آخر کارمندان

g) تجار

- کارت بازرگانی

- گواهی اتاق بازرگانی

- آخرین لیست مالیات پرداخت شده

- لیست پرداخت شده بیمه

h) بازنشستگان

- حکم بازنشستگی

- فیش حقوقی 2ماه آخر بازنشستگی

- درصورت افزایش حقوق (ارائه حکم افزایش حقوق)

3. مدارک ملکی و مالی :

- گردش حساب 3ماه آخر- سند ملکی- سپرده بلند مدت(در صورت داشتن) - ضمانت نامه بانکی

4. محصلین :

دانش آموزان : برگه اشتغال به تحصیل

دانشجویان : برگه اشتغال به تحصیل ، کارت دانشجویی

محتوای بیشتر در این بخش: « تور استانبول تور اسپانیا »

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.