توراسترالیا

 

توراسترالیا
12 شب و 13 روز
هوایی

 

ابان ماه98
اقامت در هتل
ترنسفر فرودگاهی
راهنمای فارسی زبان
بیمه مسافرتی
گشت خرید

 

تصویر هتل نام هتل   درجه هتل منطقه دو تخته
یک تخته خدمات رایگان

Sydney-Opera-House-Sydney-Australia-by-day.jpg

 

 

 

 RADISSON SYDNEY

+

HILTON SURFERS PARADISE

+

MERCURE MELBOURNE TREASURY

 

 

 +

 +

 

 

 

 

سیدنی

 گلدکست

ملبورن

 

 

 

 

3.400 دلار

+ هزینه پرواز

 

 

 

 

 3.850 دلار

+ هزینه پرواز

  

 

 

 ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی

هتل به همراه صبحانه

بیمه مسافرتی

ویزا

برای اخذ ویزای توریستی استرالیا چه مدارکی مورد نیاز است؟

پرکردن فرم های مربوطه ( فرم ۱۴۱۹ ، فرم ۱۴۱۸ و یا فرم ۱۴۱۵ که برای هر شخص الزامی می باشد .

پاسپورت شخص و در صورت داشتن همراه پاسپورت تمامی اعضا

برای فرزندان زیر ۱۸ سال درصورتی والدین همراه او نباشند می بایست فرم ۱۲۲۹ تکمیل گردد

فرزند زیر ۱۸ سال اگر در خاک استرالیا تحت تکفل شخصی باشد آن شخص می بایست فرم ۱۲۵۷ را تکمیل نماید

دوقطعه عکس (۴۵ میلی متر × ۳۵ میلیمتر)

شناسنامه و کارت ملی هر متقاضی

سند ازدواج (در صورت تاهل ) یا سندطلاق یا سند فوت همسر

در صورت دانشجو بودن گواهی اشتغال به تحصیل در غیر اینصورت گواهی اشتغال به کار

در صورت اشتغال در شرکت خصوصی ( تمامی مدارک شرکت اعم از کد مالیاتی ،شماره ثبت و ….)

درصورت بازنشسته بودن مدارک دال بر بازنشستگی

در صورت داشتن دعوت نامه از اقوام یا بستگان ارائه دعوت نامه و مدارک هویتی آنها و اگر از لحاظ مالی شخص را ساپورت میکنند ارائه مدارک مالی آنها و نامه از شخص دعوت کننده که دلایل سفر را مشخص میکند

پیرینت و گردش حساب بانکی

سند اموال و دارایی های شخص متقاضی

مدارکی که نشان دهنده آن باشد که شخص قصد بازگشت به کشور خود را دارد .

 

تقسیم بندی و انواع ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی خانوادگی استرالیا: متقاضی در این نوع از ویزا باید از خانواده خود که در استرالیا هستند دعوت نامه اخذ نموده و باید قید شود که در صورت نیاز شخص دعوت کننده متقاضی را حمایت مالی می­نماید.

ویزای توریستی استرالیا برای والدین: شخصی که قصد دارد برای این نوع از ویزا برای والدین خود اقدام نماید باید حتما در استرالیا اقامت داشته و والدین وی باید بالای 65 سال سن داشته باشند. و بدین ترتیب برای والدین خود دعوتنامه معتبر ارسال نماید.

ویزای توریستی و گردشگری استرالیا:

متقاضی این ویزا جهت این ویزا باید تاریخچه سفر مناسبی داشته باشد و صدور این ویزا با هدف تفریح و گردشگری از سوی سفارت استرالیا صادر می­شود.

ویزای بازدیدکننده تجاری استرالیا: صدور این ویزا با هدف مقاصد تجاری، حضور در همایش ها و تعامل بین شرکت ها صورت می­گیرد.

دعوت نامه جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا:

یکی از عوامل تأثیرگذار در اخذ ویزای توریستی استرالیا که تاثیرچشمگیری در اخذ ویزای این کشور دارد دعوتنامه است دعوتنامه باید شامل مواردی از جمله: اسم کامل شخص دعوت کننده، تاریخ تولد، رابطه دعوت کننده با متقاضی، هدف از سفر به استرالیا و سایر موارد باشد. چنانچه برای ویزای توریستی استرالیا متقاضی دعوت نامه نداشته باشد شانس وی برای اخذ ویزا کاهش می­یابد. در این صورت تاریخچه سفر و مدارک مالی می­تواند نقش مهمی جهت بالا بردن شانس متقاضی جهت اخذ ویزا داشته باشد.

نکات مهم در خصوص ویزای توریستی استرالیا

  • امکان رفع ریجکت ویزای توریستی استرالیا وجود ندارد اما متقاضی می­تواند پس از رفع دلایل سفارت استرالیا برای ریجکت مجددا درخواست ویزا بدهد.
  • چنانچه شخصی قصد مهاجرت به استرالیا را داشته باشد بهتر است که از طریق ویزای توریستی اقدام ننماید زیرا کشور استرالیا قوانینی را جهت برخورد با این قبیل افراد اتخاذ نموده است.
  • از معمولترین و راحترین ویزاهای استرالیا، ویزای توریستی استرالیا هست که معمولا جهت بازدید چند روزه و یا استفاده از تورهای مسافرتی استرالیا از این نوع ویزا استفاده می­شود.
  • ویزای توریستی استرالیا شامل اعضای خانواده نمی­شود و شخص باید برای هر یک از اعضای خانواده درخواست جداگانه بدهد.
  • امکان تمدید ویزای توریستی استرالیا وجود ندارد و متقاضی باید به کشور خود بازگردد و یا برای ویزای دیگری درخواست بدهد.
  • قبل از درخواست ویزای توریستی شخص باید گذرنامه خود را بررسی نماید زیرا اعتبار آن بسیار اهمیت دارد.
  • هزینه های ویزای توریستی استرالیا شامل هزینه صدور ویزا، گواهی پزشکی، گواهی پلیس و بیومتریک می­باشد که در صورت رد پرونده توسط سفارت مسترد نمی­شود.
  • دارنده ویزای توریستی استرالیا نمی­تواند در استرالیا برای کار و ارائه خدمات اقدام نماید.
  • دارنده ویزای توریستی استرالیا می­تواند برای دوره های آموزشی و یا تحصیلی به مدت 3 ماه شرکت نماید.
  • مدت زمان رسیدگی به ویزای توریستی استرالیا یکماه است که استفاده از سیستم آنلاین این زمان را به نحو چشمگیری کاهش داده است.
  • امکان تبدیل ویزای توریستی استرالیا به اقامت دائم و سایر ویزاها وجود ندارد.
  • متقاضی باید جهت تضمین بازگشت به کشور فرمایی را که نشان دهنده بازگشت وی به کشور هستند را تکمیل ارائه نماید و وی باید در مدت تعیین شده در ویزا کشور را ترک نماید.

مدت زمان دریافت ویزای توریستی استرالیا

در صورت کامل بودن مدارک مدت زمان دریافت ویزای توریستی استرالیا تا یکماه خواهد بود.

نحوه اخذ ویزای توریستی استرالیا

با توجه به الکترونیکی شدن درخواست ویزا، مراحل اخذ ویزا مدت زمان کمتری  نسبت به گذشته دارد. پس از تأیید درخواست بدون نیاز به انجام پیکاپ پاسپورت، می­توان به استرالیا سفر نمود.

ریجکت ویزای توریستی استرالیا

یکی از دلایل رد شدن ویزای توریستی استرالیا این است که متقاضی درخواست خود را اشتباه داده باشد یکی از دلایل آن تعدد ویزای توریستی استرالیا است که معمولا مسافر نوع ویزای درخواستی خود را به طور اشتباه اعلام می­نماید.

دلیل دیگر می­تواند این باشد که متقاضی بدون درنظر گرفتن شرایط جهت ویزای توریستی استرالیا اقدام می­نماید که این شرایط عبارتند از تاریخچه سفر، ترک خاک استرالیا پس از مدت زمان درخواست شده و...، تناقض در تکمیل فرم های ویزای توریستی استرالیا که در این صورت بدون هیچ تعللی درخواست ویزا رد خواهد شد. و سایر موارد...

اطلاعات تور

تور ترکیبی 12 شب و 13 روزه استرالیا

(سیدنی + ملبورن + گلدکست)

تاریغ شروع تور از 98/08/10 تا 98/08/23 :

سرویس ها

  • اقامت در هتل
  • ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت
  • راهنمای فارسی زبان
  • بیمه مسافرتی

تعرفه ویزا

 هزینه ویزای توریستی استرالیا برای هر نفر

500 دلار استرالیا

 هزینه ویزای توریستی استرالیا همراه با دعوتنامه برای هر نفر 

1000 دلار استرالیا

مدارک مورد نیاز

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی و مهر مترجم دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

   الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

   ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.

2) قطعه عکس 4.5×3.5 رنگی

3) اصل و ترجمه شناسنامه و ارائه کپی کارت نظام وظیفه (در صورت انجام خدمت سربازی و یا معافیت از آن)

4) اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت همراهی همسر)

   الف) حساب های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی

   ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­ های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

 * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

   ب) وکلا: پروانه وکالت

   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

   د) بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

   و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

   ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال و سمت، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

   ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد

8) مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

 * تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم فارسی مربوط به استرالیا به صورت کامل و دقیق

 * لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

*توجه*

.برای اخذ ویزای توریستی استرالیا متقاضی باید حداقل دو ویزای شنگن در طول 5 سال گذشته داشته باشد

.متقاضی باید دعوتنامه ارائه دهد

.در صورت نداشتن دعوتنامه، شرکت الیکاگشت آریا نسبت به تهیه دعوتنامه برای متقاضی اقدام می کند

مناطق دیدنی

  • مناطق گردشگری شهر سیدنی

    photo_2018-10-21_14-11-20.jpg

    تالار اپرای سیدنی |  Sydney Opera House

    یکی از یکی از متمایزترین بناهای قرن بیستم از لحاظ معماری و همچین یکی از شاهکارهای بزرگ در صنعت گردشگری جهان، تالار اپرای سیدنی است. طراحی آن در سال ۱۹۵۹  توسط معمار دانمارکی به نام یورن اوتزن آغاز شد و در سال ۱۹۷۳ توسط ملکه الیزابت دوم رونمایی شد. گفتنی است که پوسته حلزونی شکل اپراهاوس شامل یک میلیون و ۵۶ هزار تکه سنگ گرانیت سوئدی  می‌شود. این تالار در سال 2007 میلادی در زمره آثار هنری ازشمند در لیست بناهای تاریخی سازمان میراث فرهنگی جهانی ثبت شد و همچون الماسی پر زرق و برق در بندرگاه میدرخشد. این ساختمان بی نظیر شامل پنج سالن تئاتر، پنج سالن تمرین نمایش، دو سالن اصلی، چهار رستوران، شش بار و تعداد زیادی فروشگاه است.

    Bondi-beach-Australia-003.jpg

    سواحل بوندی| Bondi Beach

    یکی از معروف ترین سواحل کشور زیبای استرالیا سواحل بوندی است که در فاصله چند دقیقه از مرکز تجارت سیدنی (CBD) واقع شده است. مسیری زیبا در طول این سواحل متشکل از اقیانوس نیلگون، ماسه طلایی رنگ و فضاهای سبز چشم هر بیننده ای را به خود جلب می کند. سواحل بوندی مقصدی محبوب برای شناگران، کوهنوردان و موج سواران است.

    photo_2018-10-21_14-11-17.jpg

    پل بندرگاه سیدنی  |  Sydney Harbour Bridge

    پل بندرگاه سیدنی از شاهکارهای مهندسی و معماری جهان است و با ۴۹ متر عرض، پنجمین پل قوسی جهان به حساب می‌آید. پل بندرگاه سیدنی نه فقط از نمادهای اصلی شهر سیدنی که از مسیرهای اصلی ارتباطی در این شهر به شمار می رود. 

    همچنین از دیگر مناطق توریستی دیدنی شهر زیبای سیدنی می توان به ساختمان ملکه ویکتوریا، برج سیدنی، باغ گیاه شناسی سلطنتی سیدنی، موزه ملی دریایی استرالیا، باغ وحش تارونگا را نام برد.

    مناطق گردشگری گلدکست

    photo_2018-10-24_12-51-01.jpg

    ساحل سرفرز پارادایس | Surfers Paradise Beach

    خورشید، ماسه و دریای لاجوردی تمام زیبایی های رویایی ساحل سرفرز پارادایس در گلدگست است. شاید بتوان این ناحیه را ورژن استرالیایی لاس وگاس نامید. زندگی پر جنب و جوش شبانه  و طیف گسترده ای از بارها و کلوپ های شبانه، ردیفی از برج‌ها در کنار ساحل و تابلوهای نئونی چشمک زن، مکان‌های تفریحی، بوتیک‌های شیک نیز در کنارشان خودنمایی می‌کنند. با داشتن آب و هوای نیمه حاره‌ای با بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در سال این منطقه همیشه پذیرای عده بیشماری از گردشگران است.

    photo_2018-10-24_13-09-49.jpg

    اسکای پوینت | Sky Point

    اسکای پوینت بلندترین برج مسکونی استرالیا بوده و می توان کل منظره خیره کننده گلدگست را در بلندی این برج نظاره کرد. دو جاذبه گردشگری برای بازدید کندگان این برج وجود دارد. در طبقه 77 این برج با نام Deck  SkyPoint Observation منظره ای پارونامیک  با دیدی 360 درجه از گلد گست را  نشان می دهد و در اسکای پوینت کلایم، کسانی که به دنبال ماجراجویی بیشتر هستند باید پله‌هایی را بالا رفته تا به سکویی در ارتفاع ۲۷۰ متری بالای شهر برسند.

    از دیگر مناطق دیدنی گلدکست می توان به منطقه حفاظت شده کارمبن، کولنگاتا، دنیای دریایی، دریم ورلد، پارک ملی لمینگتون و اسپرینگ بروک را نام برد.

    مناطق گردشگری ملبورن

    photo_2018-10-24_13-28-26.jpg

    باغ های گیاه شناسی سلطنتی | Royal Botanic Gardens

    یکی از برترین جاذبه های گردشگری ملبورن باغ های گیاه شناسی سلطنتی  است که در قلب پارک بزرگی در جنوب رود یارا   Yarra River  قرار دارد. این باغ ها که در سال1846 تأسیس شده اند، به عنوان یکی از برترین های نوع خود در جهان، طبقه بندی شده اند. بیش از 50 هزار نوع گیاه، از جمله بسیاری از گونه های گیاهی نادر در این باغ ها نگهداری و پرورش داده می شود و سالانه 1.5 میلیون نفر بازدید کننده دارد.

    photo_2018-10-24_16-25-37.jpg

    میدان فدراسیون Federation Square   

    یکی از نمادهای معماری شهر ملبورن میدان فدراسیون است که با طراحی هندسی و معماری عجیب و غیر معمول خود بسیار معروف است. این میدان در سال 2002 برای یاد بود صد سال اتحاد ساخته شد و مکانی عالی برای شروع گردش های بازدیدکنندگان است. طراحی فوق مدرن فضاهای باز و بسته، ساختمان های ویکتوریایی اطراف را در کنار هم نظم و ترتیب می بخشد. میدان فدراسیون سالانه بیش از 2000 رویداد را میزبانی می کند و گردشگران همواره تفریحی در این بخش شهر پیدا خواهند کرد.

    از دیگر مکان های دیدنی ملبورن می توان به ورزشگاه کریکت، محله ساوث بنک، مرکز هنر ملبورن، گالری ملی ویکتوریا، موزه ملبورن و ساختمان نمایشگاه سلطنتی و باغ وحش ملبورن را نام برد.

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.