ویزای توریستی کانادا - ویزای مولتی 5 ساله کانادا

ویزای توریستی کانادا چیست؟

ویزای توریستی کانادا که به آن Visitor Visa نیز گفته می شود، زیر گروه Temporary Residence Visa یا TVR که همون ویزای موقت توریستی کانادا می باشد. این ویزا یکی از انواع ویزای کانادا است که دارنده این ویزا می تواند بسته به نوع ویزای توریستی خود بصورت ویزای مولتی کانادا (ویزای چندبار ورود کانادا)، سوپر ویزای کانادا (ویزای چندبار ورود بلند مدت توریستی کانادا با اجازه اقامت بیش از 6 ماه) وارد خاک کشور کانادا شده و هر بار برای مدت معینی در این کشور بماند.

ویزای مولتی 5 ساله  کانادا

ویزای توریستی کانادا که به عنوان ویزای مولتی 5 ساله کانادا ، ویزای مولتی کانادا و ویزای مولتیپل کانادا نیز شناخته می شود نوعی ویزای موقت توریستی کانادا است که یکی از جذاب ترین انواع ویزای کانادا می باشد. براساس قوانین مهاجرتی کانادا و اطلاعیه ها و مطالب صادر شده در سایت مهاجرت کانادا، اعتبار ویزای مولتی 5 ساله کانادا تا زمان پایان اعتبار پاسپورت متقاضی خواهد بود مگر در شرایط خاص. ویزای مولتی پل کانادا دارای ویژگی هایی است که مهمترین آن ها عبارت است از:

  • نامحدود بودن تعداد دفعات ورود به خاک کانادا
  • امکان اقامت در کانادا تا 6 ماه برای هر بار ورود (البته با نظر افسر مهاجرت کانادا)
  • اعتبار ویزای توریستی کانادا تا 6 ماه مانده به تاریخ انقضای پاسپورت خواهد بود
  • امکان تمدید 6 ماهه ویزای توریستی کانادا در صورت کافی و قانع کننده بودن دلایل متقاضی
  • امکان ورود مجدد و اقامت 6 ماهه دیگر در کانادا پس از خروج چند ساعته از خاک کانادا
  • افرادی که در طی 10 سال گذشته در مراکز VAC کانادا  Visa Application Center اقدام به انگشت نگاری کرده اند، دیگر نیازی به انگشت نگاری مجدد ندارند حتی اگر تقاضای آن ها رد شده یا ریجکت شده باشد.

شرکت الیکا گشت آریا این امکان را دارد تا با تکیه بر تجربه کارشناسان مجرب خود و نیز انجام کلیه اموراخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا زیر نظر وکلای رسمی و مهاجرتی کانادا و ارائه دعوتنامه رسمی از کشور کانادا شما عزیزان را از آغاز تا پایان همراهی کند.

تعرفه های ویزای مولتی 5 ساله کانادا:

پکیج معمولی:

ثبت نام ویزای توریستی نرمال هر نفر بالای 14 سال

400 دلار کانادا

تعرفه ویزای کانادا برای افرادی که در 10 سال اخیر انگشت نگاری داشته اند        

300 دلار کانادا

ثبت نام ویزای توریستی نرمال هر یک از اعضای خانواده زیر14 سال

300 دلار کانادا

خدمات:

  • ثبت نام و Submission متقاضی در سایت
  • تکمیل کلیه فرم های مورد نیاز به زبان انگلیسی
  • ارائه برنامه سفر
  • آپلود کلیه مدارک مورد نیاز ویزای تورستی مسافر
  • پرداخت هزینه های سفارت و انگشت نگاری
  • تعیین وقت سفارت کانادا و دریافت نامه انگشت نگاری کانادا و تحویل آن به مسافر
  • رزرواسیون هتل (قابل استعلام) و رزرو بلیط پرواز
  • خدمات پیکاپ ویزای کانادا

توجه: هزینه ترجمه مدارک به عهده مسافر می باشد.

پکیج اقدام ویزای کانادا همراه با دعوتنامه معتبر:

ثبت نام ویزای هر نفر بزرگسال 

                        1500 دلار کانادا

ثبت نام ویزای هر نفر زیر 14 سال

                        1000 دلار کانادا

خدمات : 

  • ثبت نام و Submission متقاضی در سایت
  • تکمیل کلیه فرم های ویزای توریستی کانادا به زبان انگلیسی
  • ارائه برنامه سفر
  • ارائه دعوتنامه معتبر توریستی، نمایشگاهی و تجاری
  • آپلود کلیه مدارک مورد نیاز مسافر
  • پرداخت هزینه های سفارت و انگشت نگاری کانادا
  • تعیین وقت سفارت کانادا و دریافت نامه انگشت نگاری کانادا و تحویل آن به مسافر
  • رزرواسیون هتل (قابل استعلام) و رزرو بلیط پرواز
  • خدمات پیکاپ ویزای کانادا

توجه: هزینه ترجمه مدارک به عهده مسافر می باشد.

 

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای مولتی کانادا:

  1. مدارک شخصی:

- اصل شناسنامه و اصل پاسپورت با حداقل 6ماه اعتبار (پاسپورت های قدیم در صورت داشتن ویزا)

- اصل سند ازدواج در صورت همسفر نبودن با همسر

- 1 قطعه عکس 3.5 در 4.5( قدیمی تر از 3ماه نباشه )

- فرم اطلاعات شخصی

  1. مدارک شغلی: 

       a. برای کارمندان

- قرار داد کاری و گواهی اشتغال به کار (قید سمت شغلی- درامد سالیانه) و یا حکم کارگزینی

- فیش حقوقی 2ماه آخر

- لیست بیمه 2ماه آخر

- گواهی مرخصی به مدت طول سفر

      b. برای اصناف و کسبه-کارخانه داران:

- جواز کسب- پروانه بهربرداری

- لیست پرداخت بیمه کارکنان

- آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده

      c. برای پزشکان:

- پروانه مطب

- کارت نظام پزشکی

- دانش نامه تحصیلی

     d. برای مهندسین:

- پروانه نظام مهندسی

- بیمه شغلی و یا جواز ساخت

    e. برای وکلا:

- پروانه وکالت

- بیمه کانون وکلا

    f. کارفرمایان:

- آگهی تاسیس شرکت، آگاهی آخرین تعقیرات- آگهی تصمیمات

- روزنامه رسمی

- فیش حقوقی ولیست بیمه 2ماه آخر کارمندان

- نامه تمکن و گردش 4ماه حساب شرکت

   g. تجار:

- کارت بازرگانی

- گواهی اتاق بازرگانی

- آخرین لیست مالیات پرداخت شده و لیست بیمه

   h. بازنشستگان:

- حکم بازنشستگی

- فیش حقوقی 2ماه آخر بازنشستگی

- درصورت افزایش حقوق (ارائه حکم افزایش حقوق)

   i. فرزندان:

رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد سفر دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که او را در سفر همراهی نمیکند.

  1. مدارک ملکی و مالی

- گردش حساب بانکی 4ماه آخر

- سند ملکی

  • سپرده بلند مدت

برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.

 

محتوای بیشتر در این بخش: « تور مارماریس تور دبی »