ویزای کانادا مولتی 5 ساله

 

ویزای مولتی 5 ساله کانادا:

 

ویزای بلند مدت چندگانه یا Multiple-Entry کشور کانادا ازجمله ویزاهای محبوب میان متقاضیان است زیرا این ویزا دارای دو ویژگی مهم بوده که عبارت اند از:

  • ویزای مولتیپل این اجازه را به دارنده ویزا می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند
  • دارنده ویزای توریستی کانادا می تواند از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف تردد کند

اعتبار 5 ساله ویزای مولتیپل کانادا به این خاطر است که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند و در اصل این ویزا 10 ساله می باشد.

توجه: افرادی که در طی 10 سال گذشته در مراکز VAC مخفف Visa Application Center اقدام به انگشت نگاری کرده اند، دیگر نیازی به انگشت نگاری مجدد ندارند.

شرکت الیکا گشت آریا این امکان را دارد تا با تکیه بر تجربه کارشناسان مجرب خود و نیز انجام کلیه اموراخذ ویزا زیر نظر وکلای رسمی و مهاجرتی کانادا و ارائه دعوتنامه رسمی از کشور کانادا شما عزیزان را از آغاز تا پایان همراهی کند.

 

تعرفه های ویزای مولتی 5 ساله کانادا:

 

پکیج معمولی:

ثبت نام ویزای توریستی نرمال هر نفر بالای 14 سال

370 دلار آمریکا

تعرفه ویزای کانادا برای افرادی که در 10 سال اخیر انگشت نگاری داشته اند                   

300 دلار آمریکا

ثبت نام ویزای توریستی نرمال هر یک از اعضای خانواده زیر14 سال

300 دلار آمریکا

خدمات:

  • ثبت نام و Submission متقاضی در سایت
  • تکمیل کلیه فرم های مورد نیاز به زبان انگلیسی
  • ارائه برنامه سفر
  • آپلود کلیه مدارک مورد نیاز مسافر
  • پرداخت هزینه های سفارت و انگشت نگاری
  • تعیین وقت سفارت کانادا و دریافت نامه انگشت نگاری و تحویل آن به مسافر
  • رزرواسیون هتل (قابل استعلام) و رزرو بلیط پرواز

توجه: هزینه ترجمه مدارک به عهده خود مسافر می باشد.

 

پکیج تضمینی:

ثبت نام ویزای تضمینی هر نفر بزرگسال 

1500 دلار آمریکا

ثبت نام ویزای تضمینی هر نفر زیر 14 سال

1000 دلار آمریکا

خدمات : 

  • ثبت نام و Submission متقاضی در سایت
  • تکمیل کلیه فرم های مورد نیاز به زبان انگلیسی
  • ارائه برنامه سفر
  • ارائه دعوتنامه معتبر
  • آپلود کلیه مدارک مورد نیاز مسافر
  • پرداخت هزینه های سفارت و انگشت نگاری
  • تعیین وقت سفارت کانادا و دریافت نامه انگشت نگاری و تحویل آن به مسافر
  • رزرواسیون هتل (قابل استعلام) و رزرو بلیط پرواز

توجه: هزینه ترجمه مدارک به عهده خود مسافر می باشد.

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای مولتی  کشور کانادا :

1. مدارک شخصی:

- اصل شناسنامه و اصل پاسپورت با حداقل 6ماه اعتبار(پاسپورت های قدیم در صورت داشتن ویزا)

- اصل سند ازدواج در صورت همسفر نبودن با همسر

- 1 قطعه عکس 3.5 در 4.5( قدیمی تر از 3ماه نباشه )

- فرم اطلاعات شخصی

2. مدارک شغلی:

a) برای کارمندان:

- قرار داد کاری و گواهی اشتغال به کار(قید سمت شغلی- درامد سالیانه) و حکم کارگزینی

- فیش حقوقی 2ماه آخر

- لیست بیمه 2ماه آخر

- گواهی مرخصی به مدت طول سفر

b) برای اصناف و کسبه-کارخانه داران:

- جواز کسب- پروانه بهربرداری

- لیست پرداخت بیمه- آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده

c) برای پزشکان:

- پروانه مطب

- کارت نظام پزشکی

- دانش نامه تحصیلی

d) برای مهندسین:

- پروانه نظام مهندسی

- جواز ساخت

e) برای وکلا:

- پروانه وکالت

- کارت وکالت

f) کارفرمایان:

- روزنامه رسمی

- آگاهی تاسیس شرکت- آگاهی آخرین تعقیرات- آگهی تصمیمات

- فیش حقوقی ولیست بیمه 2ماه آخر کارمندان

- نامه تمکن و گردش 4ماه حساب شرکت

g) تجار:

- کارت بازرگانی- گواهی اتاق بازرگانی

- آخرین لیست مالیات پرداخت شده- لیست بیمه

h) بازنشستگان:

- حکم بازنشستگی

- فیش حقوقی 2ماه آخر بازنشستگی

- درصورت افزایش حقوق (ارائه حکم افزایش حقوق)

i) فرزندان:

رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد سفر دارند.رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که او را در سفر همراهی نمیکند.

3. مدارک ملکی و مالی

- گردش حساب 4ماه آخر- سند ملکی- سپرده بلند مدت

 

 

برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.

 

 

 

 

محتوای بیشتر در این بخش: « تور مارماریس تور بانکوک »