ویزای شینگن

ویزای شینگن

 

منطقه شینگن

توافق شینگن که منجر به ایجاد منطقه شینگن در اروپا گردید در 14 ماه ژوئن 1985 در نزدیکی شهر شینگن، لوکزامبورگ  توسط 5 دولت از 10 دولت جامعه اقتصادی اروپا به امضا رسید. هدف این توافق حذف تدریجی قانون کنترل گذرنامه در بدو ورود برای هر یک از شهروندان این منطقه بود.

در سال 1990، این توافق توسط کنوانسیون شینگن که هدفش حذف کامل کنترل مرزهای داخلی بود تکمیل گردید. منطقه شینگن مانند یک ایالت واحد برای مسافرت های بین­المللی که دارای ویزای شینگن هستند عمل می­نماید که در حال حاضر شامل 26 دولت اروپایی با جمعیتی بیش از 400 میلیون نفر می­باشد. در واقع موافقت­نامه شینگن راه را برای ایجاد ویزای شینگن فراهم کرد. به موجب این ویزا کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا نیستند می­توانند بدون محدودیت سفر نمایند.

ویزای شنگن را میتوان از طریق سفارتخانه های عضو و دفاتر نمایندگی صدور ویزا برای کسانی که قصد سفر به منطقه شینگن دارند فراهم نمود.

 

اخذ ویزای شینگن مستلزم چه شرایطی است؟

یکی از شرایطی که برای اخذ ویزا شینگن نیازمند هستید استطاعت مالی شما می­باشد. شما باید در طی مدت اقامتتان در هر یک از مناطق شینگن وجه کافی جهت تأمین هزینه­های خود را دارا باشید. یکی از راه­های اثبات تمکن مالی صورت حساب بانکی شما می­باشد که باید شامل مواردی همچون (تاریخ افتتاح حساب، میزان گردش حساب 6 ماه آخر، میزان موجودی نهایی حساب) باشد. از موارد دیگر اخذ ویزای شینگن ارائه مدارک لازم و اثبات بازگشت به کشور خود پس از خاتمه سفر می­باشد.

 

چه سوالاتی در زمان مصاحبه جهت دریافت ویزای شینگن ممکن است پرسیده می­شوند؟

  • هدف مسافرت شما
  • هزینه سفر شما را چه کسی پرداخت می­کند؟
  • وضعیت تأهل
  • اینکه آیا فرزندی دارید؟ (حتما تمامی اطلاعات لازم در این زمینه که شامل تاریخ تولد، نام، دانشگاه، مدرسه و.. می­شود را آماده داشته باشید).
  • داشتن دوست یا خویشاوند در حوزه شینگن
  • مدتی که شما قصد اقامت دارید (طبق فرم درخواست ویزای شینگن)
  • حقوق شما چقدر است یا چقدر درآمد دارید؟ و سایر موارد....

 

در مورد کودکان و افراد زیر سن قانونی جهت اخذ ویزای شینگن چه مدارکی نیاز هست؟

  • شناسنامه
  • در صورتی که حق حضانت کودک به یکی از طرفین داده شده باشد، حکم دادگاه به همراه ترجمه رسمی و تأیید شده به سفارت ارائه شود.
  • در صورتی که ولی قانونی کودک فوت کرده باشد، باید گواهی فوت به همراه ترجمه تأیید شده آن به سفارت ارائه بشود.
  • لازم به ذکر است که کلیه مدارک جهت اخذ ویزای شینگن باید ترجمه رسمی باشند. همچنین بسته به نوع ویزایی که برای آن درخواست می­دهید یک سری مدارک دیگر نیز باید به همراه فرم درخواست ویزا ارائه شوند.

 

از چه طریقی می­توان ویزای شینگن را آسانتر اخذ نمود؟

چنانچه بتوانید از دوست یا آشنایی در محدوده شینگن دعوتنامه اخذ نمایید در این صورت می­توانید آسانتر این نوع ویزا را دریافت نمایید. برای مثال در دعوتنامه خویشاوندی شینگن، دوست یا خویشاوند شما با نگارش آن ضمن دعوت از شما برای دیدار از آن­ها به سفارت اعلام می­نماید که هدف شما در یک بازه زمانی مشخص چیست. مواردی که باید در  دعوتنامه مد نظر قرار بگیرند عبارتند از:

  • تاریخ نگارش که حتما باید درج شود
  • امضا دعوت کننده
  • نام سفارتی که قرار است از طریق آن برای ویزای شینگن اقدام شود
  • نام، آدرس، اطلاعات تماس و وضعیت اقامت دعوت کننده در اروپا
  • نام متقاضی ویزا همراه با شماره پاسپورت
  • هدف سفر
  • تاریخ دقیق سفر
  • نوع خویشاوندی با متقاضی
  • برنامه سفر
  • شماره تماس سفارت
  • و مدارک مکمل جانبی

 

انواع دعوتنامه جهت اخذ ویزای شینگن

  • دعوتنامه تجاری جهت اخذ ویزای شینگن: هدف این نوع از دعوتنامه، تجارت و توسعه دادن اقتصاد می­باشد و از آن برای دعوت کردن اشخاص به شرکتی در کشور دیگر استفاده می­شود. در دعوتنامه تجاری باید دربردارنده توضیحات کامل بوده و اینکه دلیل دعوت فرد در آن قید بشود.
  • دعوتنامه توریستی جهت اخذ ویزای شینگن: چنانچه هدف گردشگری داشته باشید شما به این نوع دعوتنامه نیاز دارید. این نوع از دعوتنامه باید حتما از جانب خویشاوندانی که در کشور مد نظر اقامت دائم دارند صورت بگیرد و اینکه حتما در بخش هدف از سفر قید شود که هدف از سفرتان گردش و تفریح است.
  • دعوتنامه نمایشگاهی (اسپانسر) ویزای شینگن: همه ساله تعداد زیادی نمایشگاه در کشورهای عضو حوزه شنگن در سطح بین­المللی برگزار می­شود و افراد برای حضور در نمایشگاه­ها نیاز به دریافت ویزای شینگن دارند. افراد جهت حضور در نمایشگاه­های بین­المللی نیاز به دعوتنامه­هایی دارند که بتوانند در این نمایشگاه­ها شرکت نمایند. این نوع از دعوتنامه باید از طرف شخص یا شرکت باشد که نشان دهنده حمایت نمایشگاه یا فرد دعوت کننده از شما می­باشد.
  • دعوتنامه تحصیلی ویزای شینگن: دعوتنامه تحصیلی باید شامل اطلاعاتی چون محل اقامت، رشته و بازه زمانی تحصیل شما باشد و با توجه به مقطع و رشته تحصیلی ارسال شود. با این نامه که باید از دانشگاه یا مرکز آموزشی معتبر در کشور مقصد صادر شود می­توان جهت اخذ ویزای تحصیلی شینگن اقدام نمود.

چنانچه قصد اقامت در کشور مقصد بعد از اتمام تحصیل خود داشته باشید باید همزمان با تحصیل برای خود شغلی را بیابید تا بتوانید یه راحتی ویزای این کشور را اخذ نمایید.

  • دعوتنامه پزشکی برای اخذ ویزای شینگن: با دریافت دعوتنامه پزشکی می­توانید به راحتی در کشورهایی که از نظر پزشکی سطح بالایی دارند تحت درمان قرار بگیرید. لازم به ذکر است که در این دعوتنامه مدت زمان درمان خود را نامعلوم قید ننمایید زیرا در این صورت در خصوص بازشگت متقاضی به کشور مبدأ تردید و شبهه ایجاد خواهد شد.
  • دعوتنامه کاری جهت اخذ ویزای شینگن: این نوع دعوتنامه از سوی کارفرما که در کشور مقصد دارای شرکت یا کارگاه می­باشد صورت می­گیرد. بروی این دعوتنامه باید مهر اداره مهاجرت کشور مقصد درج شده باشد.

شرکت الیکا گشت آریا جهت اخذ دعوتنامه معتبر و متناسب با شرایط شما راهنمایی های لازم را انجام خواهد داد. با مشاورین ما تماس حاصل نمایید.

در چه مواردی درخواست ویزای شینگن رد می­شوند ؟

  • ارائه مدارک جعلی
  • ارتکاب جرم در گذشته یا در زمان حال
  • عدم اثبات تمکن مالی
  • عدم ارائه توضیحات کافی در خصوص سفر
  • ارائه گذرنامه مخدوش
  • ارائه گواهی تولد و یا ازدواج نا معتبر
  • بیمه نامه مسافرتی نامعتبر
  • بیشتر ماندن در حوزه شینگن بیش از اعتبار ویزا
  • نداشتن شرایط کافی برای اخذ ویزای شینگن
  • عدم ارائه مدارک اقامت

 

ریجکتی ویزای شینگن

اگر بنا به هر دلیلی درخواست شما برای ویزا رد شد می­توانید با ارسال نامه­­ی اعتراض به ریجکتی ویزای شینگن به سفارت مربوطه اعتراض خود را اعلام نمایید.  از جمله مورادی که در خصوص این نامه رعایت شوند عبارتند از:

  • ظرف یک ماه پس از رد درخواست باشد
  • خطاب به سفارت نگاشته شود
  • به صورت کتبی و با زبان انگلیسی باشد
  • امضاء شخص متقاضی
  • ذکر کامل نام و نام خانوادگی متقاضی، تاریخ تولد و بارکد شش رقمی

 

اقدامات لازم جهت اخذ ویزای شینگن

ابتدا مقصد مورد نظر خود را تعیین کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن را آماده کنید. در صورت هرگونه سوال درباره مدارک با ما تماس بگیرید

مدارک را برای ما بفرستید و برای عقد قرارداد تور اروپا مراجعه کنید.

بعد از عقد قرارداد برای شما وقت سفارت تعیین میشود و باید در روز مورد نظر به همراه نماینده ما به سفارت مراجعه کنید.

بسته به نوع سفارت جواب ویزا ممکن است بین  حداقل 14 روز و حد اکثر 30 روز بعد از انگشت نگاری آماده شود.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن

بر اساس سفارت مربوطه مدارک مورد نیاز و نوع  ترجمه مدارک کمی متفاوت است ولی در کل مدارک مورد نیاز شامل موارد ذیل می باشد:

اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ سفر

اصل پاسپورت های قدیمی

2 قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید

اصل شناسنامه

گواهی شغلی معتبر که شامل این موارد است : گواهی اشتغال به کار و لیست بیمه و یا قرارداد کار ، جواز کسب ، روزنامه رسمی شرکت

پرینت حساب بانکی: شامل ریز گردش 3 تا 6  ماهه آخر حساب بانکی (بسته به درخواست سفارت مورد نظر) که مانده ی حداقل 5۰۰ میلیون ریال داشته باشد.

سند ملکی

انواع ویزای شینگن

  • ویزای توریستی شینگن یک بار ورود (Single Entry) با ۱ ماه اعتبار ورود به محدوده شینگن و ۱۵ روز اعتبار اقامت.
  • ویزای شینگن بلند مدت چندبار ورود (Multiple Entry) که بصورت 3 ماهه، 6 ماهه، 1 ساله و بالاتر صادر میشود. جهت اطلاع بیشتر برای اقدام این ویزا با ما تماس بگیرید.

نکات قابل توجه:

ویزای شینگن هم به صورت ویزای تک و هم  در قالب پکیج تور اروپا (ویزا + هتل + سایر خدمات) اخذ میشود.

حضور مسافرین جهت انگشت نگاری در محل سفارت الزامی است.

 برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.