ویزای شینگن

 

ویزای شینگن

طبق قراردادی که میان 26 کشور اروپایی جز بریتانیا و ایرلند در سی سال پیش به امضا شد، می توان آزادانه و بدون هیچ محدودیتی به همه ی کشور های عضو پیمان شینگن سفر کرد. ویزای شینگن می تواند توسط هر کشوری که عضو پیمان شینگن است صادر شود. در واقع با این ویزا  به این چند کشور عضو اتحادیه ی شینگن که عبارتند از ایتالیا ، آلمان ، اتریش ، اسپانیا ، بلژیک ،جمهوری چک ، دانمارک ، استونی ، فنلاند ، فرانسه ، یونان ، مجارستان ، ایسلند ، لتونی ، لیتوانی ، لوکزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ، پرتغال ، اسلواکی ، اسلوونی ، سوئد ، سوئیس سفر کرد.

اقدامات لازم جهت اخذ ویزای شینگن

ابتدا مقصد مورد نظر خود را تعیین کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن را آماده کنید. در صورت هرگونه سوال درباره مدارک با ما تماس بگیرید

مدارک را برای ما بفرستید و برای عقد قرارداد مراجعه کنید.

بعد از عقد قرارداد برای شما وقت سفارت تعیین میشود و باید در روز مورد نظر به همراه نماینده ما به سفارت مراجعه کنید.

بسته به نوع سفارت جواب ویزا ممکن است بین  حداقل 14 روز و حد اکثر 30 روز بعد از انگشت نگاری آماده شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن

بر اساس سفارت مربوطه مدارک مورد نیاز و نوع  ترجمه مدارک کمی متفاوت است ولی در کل مدارک مورد نیاز شامل موارد ذیل می باشد:

اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ سفر

اصل پاسپورت های قدیمی

2 قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید

اصل شناسنامه

گواهی شغلی معتبر که شامل این موارد است : گواهی اشتغال به کار و لیست بیمه و یا قرارداد کار ، جواز کسب ، روزنامه رسمی شرکت

پرینت حساب بانکی: شامل ریز گردش 3 تا 6  ماهه آخر حساب بانکی (بسته به درخواست سفارت مورد نظر) که مانده ی حداقل ۴۰۰ میلیون ریال داشته باشد.

سند ملکی

انواع ویزای شینگن

ویزای توریستی شینگن با ۱ ماه اعتبار ورود به محدوده شینگن و ۱۵ روز اعتبار اقامت
برای اخذ انواع دیگر ویزا، ویزای شینگن بلند مدت، با ما تماس بگیرید.

نکات قابل توجه:

ویزای شینگن هم به صورت ویزای تک و هم  در قالب پکیج تور اروپا (ویزا + هتل + سایر خدمات) اخذ میشود.

حضور مسافرین جهت انگشت نگاری در محل سفارت الزامی است.

از تمامی مسافرین چک ضمانت بازگشت دریافت میشود. این چک به صورت چک تضمین شده ی بانکی است

ویزای شینگن برای مسافرینی که قصد بازگشت ندارند اخذ نمیشود.

در صورتی که قبلا از طریق سفارتی ریجکت شدید، حتما ما را در جریان سوابق خود قرار دهید تا بتوانیم بهترین راه کار را برای شما در نظر بگیریم.

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.