ویزای توریستی ژاپن

ویزای توریستی ژاپن:

 

مدت اعتبار ویزای توریستی ژاپن:

ویزای توریستی ژاپن به مدت 3 ماه اعتبار دارد و می­توان حدود 2 ماه قبل از تاریخ سفر جهت اخذ ویزای توریستی ژاپن اقدام نمود. ویزای ژاپن بعد از ویزای کانادا جزء سخترین ویزاها برای ایرانیان محسوب می­شود بدین معنا که کسی که سفرهای زیادی داشته باشد می­تواند به ژاپن سفر نماید.

نوع ویزای توریستی ژاپن:

ویزای توریستی ژاپن به صورت یک بار ورود صادر می­شود و حالت مولتی صادر نمی شود

نکاتی درخصوص اخذ ویزای توریستی ژاپن

  • عکسی که برای سفارت ژاپن تهیه می­شود باید رنگی و زمینه سفید باشد و از 6 ماه اخیر قدیمی­تر نباشد. سفارت ژاپن عکس­هایی که با منگنه به فرم الصاق شوند را قبول نمی­نماید.
  • مدت اعتبار ویزای توریستی ژاپن 3 ماه است و نیازی به انجام مصاحبه از متقاضی نمی­باشد مگر اینکه کنسول انجام آنرا لازم بداند.
  • جهت ارائه مدارک ویزای توریستی ژاپن، نیازی به رزرو قبلی به صورت تلفنی یا غیره نمی­باشد.
  • مدت زمان لازم جهت بررسی مدارک ویزای توریستی ژاپن به طور معمول 5 روز کاری می­باشد.
  • ارائه اصل مدارک فارسی لازم نمی­باشد فقط ترجمه ها باید به تأیید دادگستری برسند.
  • مدت زمان مورد نیاز جهت بررسی مدارک به طور معمول 5 روز کاری می­باشد که روز ارائه مدارک نیز لحاظ می­گردد.
  • تحویل مدارک حتما باید توسط خود فرد یا نماینده وی صورت بگیرد.
  • افرادی که قصد اخذ ویزای مولتیپل کانادا را دارند چنانچه ویزای توریستی ژاپن داشته باشند این مورد می­تواند تاریخچه سفر خوبی برای آنها لحاظ گردد.
  • ویزای توریستی ژاپن از لحاظ اهمیت در سطح ویزای شینگن قرار دارد و احتمال ریجکتی کمتری دارد.
  • تمامی مدارک باید اصل بوده و در روز و ساعتی که تعیین می­شود به متصدی امور ویزا ارائه شوند.

مدارک ویزای توریستی ژاپن

  • گذرنامه متقاضی ویزا
  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • برنامه سفر به ژاپن
  • رزرو هتل در ژاپن
  • شناسنامه متقاضی ویزا
  • مدارک شغلی

کلیه مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی ژاپن باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند و مهر تأیید وزارت دادگستری را نیز داشته باشند.

جهت اخذ ویزای توریستی ژاپن با کارشناسان شرکت الیکا گشت تماس حاصل نمایید.