ویزای توریستی چین

ویزای توریستی چین

 

وقت سفارت جهت ویزای توریستی چین

در خصوص ویزای توریستی چین شما نیازمند به دریافت وقت سفارت نیستید در نتیجه متقاضیان این نوع از ویزا می­توانند ویزای خود را در صورت کامل بودن مدارک پس از چهار روز دریافت نمایند.

 

نکاتی در خصوص ویزای توریستی چین

  • وجوهی که به حساب سفارت واریز میشود غیرقابل استرداد می­باشند.
  • در درخواست ویزای توریستی چین نیاز به حضور فیزیکی متقاضی در سفارت نمیباشد اما در موارد لزوم مانند موردی که نیاز به امضا شخص می­باشد وی موظف است شخصا به محل سفارت رجوع نماید.
  • ویزای توریستی چین قابل تمدید و تبدیل به ویزای دیگر در کشور مقصد نیست. برای تمدید ویزای توریستی چین مدت زمان یک ماه لحاظ می­گردد که این مدت نباید بیشتر از ویزای اصلی باشد.
  • اقدام هر نوع ویزایی برای هر کشوری امکان دارد، اما 100% تضمینی نیست. افسر ویزا می­تواند تصمیم بگیرد که برای شما ویزایی صادر کند یا خیر. پس نمی­توان صدور ویزا را تضمین نمود.
  • ویزای توریستی چین به دارنده آن امکان اقامت کوتاه مدت می­دهد. دارنده این ویزا حق کار را در این کشور ندارد مگر در شرایطی خاص و با اجازه اداره مهاجرت.

جهت اخذ ویزای توریستی چین چه مدارکی نیاز است؟

  • بیمه نامه مسافرتی
  • تمکن مالی
  • بلیط هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به چین
  • شناسنامه ایرانی
  • ارائه عکس که با فرمت عکس پاسپورت همخوانی داشته باشد.
  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه و وجود صفحات خالی جهت درج ویزا
  • پرداخت هزینه ویزا
  • رزرو هتل
  • ارائه دعوتنامه

انواع ویزای توریستی چین

ویزای گروهی چین: حداقل تعداد نفرات جهت صدور این ویزا 5 نفر می­باشد. ویزای گروهی چین مهلت اعتبار ورود خاصی ندارد و اعتبار آن بستگی به تاریخ درج شده بر روی آن دارد. شما می­توانید ویزای گروهی چین را به دو صورت عادی و فوری به سفارت چین درخواست دهید. این ویزا دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی می­شود. تمام افراد باید با هم وارد و با هم از مرزهای چین خارج شوند. در صورتی که با ویزای گروهی وارد چین می­شوید و قصد جدا شدن از گروه را دارید حتما از ویزای مهر خورده در چین یک کپی رنگی تهیه کنید و همراه خود داشته باشید چون در هر نقطه از چین به آن نیاز دارید و در تاریخ برگشت نیز به موقع به همگروهی های خود بپیوندید.  و نکته آخر اینکه یکی از شرایط اخذ ویزای گروهی چین، داشتن دعوتنامه است که می­تواند در روند دریافت ویزا کمک نماید.

ویزای انفرادی چین: مناسب افرادی است که صورت انفرادی به چین سفر می­کنند و مدت اقامت آنها بین 1 تا 30 روز می­باشد. ویزای انفرادی یا توریستی چین سه نوع می­باشد که عبارتند از ویزای عادی چین، ویزای نیمه فوری و ویزای فوری چین

 

  برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.