ویزای توریستی هند

ویزای توریستی هند

 

مراحل صدور ویزای هند

صدور کلیه ویزاهای هند به دو صورت حضوری و آنلاین امکانپذیر است. در خصوص دریافت ویزا به صورت آنلاین به وب سایت ویزای هند مراجعه نموده و پس از انجام مراحل ثبتنام درخواست خود را انجام دهید. در صورت عدم امکان ثبت نام آنلاین متقاضیان باید به دفتر کارگزار سفارت هند مراجعه نمایند و مراحل ثبتنام و دریافت ویزا را طی کنند.

 

نکاتی در خصوص ویزای توریستی هند

از آنجا که ویزای توریستی هند جهت گردش و مسافرت ارائه می­شود بنابراین شما نمی­توانید با داشتن این ویزا کار کنید یا هرگونه فعالیت اجتماعی دیگری داشته باشید. مدت اعتبار این ویزا حداکثر 30 روز می­باشد. بلیط رفت و برگشت شما به هند حتما باید رزرو شده باشد. افراد بالای 70 سال و زیر 6 سال نیازی به انگشت نگاری ندارند. در صورتی که در 10 سال اخیر، سفری به این کشور داشته اید ارائه پاسپورت قبلی الزامی است. در صورت درخواست ویزای الکترونیکی هند، انگشت نگاری در فرودگاه هند انجام می­شود و در غیر این صورت، انگشت نگاری در مرکز صدور ویزای هند در تهران انجام می­شود.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی هند

  • اصل پاسپورت
  • 2 قطعه عکس زمینه سفید و تمام رخ بدون عینک
  • بلیط پرواز رفت و برگشت به مقصد هند
  • مشخص نمودن محل اقامت در کشور هند
  • شناسنامه ایرانی
  • آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل

مدت زمان صدور ویزای توریستی هند

مدت زمان لازم جهت صدور این ویزا چهار روز کاری است.

انواع ویزای توریستی هند

  • ویزای الکترونیکی هند: در این نوع از ویزا مسافرین کشورهای مختلف از جمله ایران می­توانند به صورت الکترونیکی ویزا دریافت نمایند. ایرانیان می­توانند از طریق سایت آنلاین اختصاص داده شده اقدام به دریافت الکترونیکی ویزای هند نمایند.
  • ویزای عادی هند: با اخذ ویزای عادی هند شما می­توانید 28 روز در این کشور اقامت داشته باشید. انگشت نگاری در دفتر تهران انجام می­شود.
  • ویزای نیمه فوری هند
  • ویزای فوری هند

 برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.