ویزای توریستی مکزیک

ویزای توریستی مکزیک

نکاتی در خصوص ویزای توریستی مکزیک

صدور این ویزا برای کسانی صورت می­گیرد که قصدشان از سفر به مکزیک تفریح و گردش می­باشد. تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. بعد از بررسی مدارک برای تأیید نهایی از شما مصاحبه خواهد شد. جهت دریافت ویزای توریستی مکزیک مسافر نباید برگه ی اجازه ی کار یا قرارداد با کمپانی های مکزیکی داشته باشند، در این صورت فرد باید برای ویزای کاری یا تجاری مکزیک اقدام نماید. در صورت ناقص بودن مدارکتان سفارت مکزیک این حق را دارد که به درخواست ویزای شما ترتیب اثر ندهد. در صورتی که شما دارای ویزای شنگن، کانادا، آمریکا، انگلیس و ژاپن یا اقامت دائم یکی از این کشورها را داشته باشید نیازی به درخواست ویزای مکزیک ندارید. جهت تحویل مدارک یا دریافت ویزای توریستی مکزیک وقت مصاحبه آنلاین بگیرید که این وقت رایگان است. نکته دیگر اینکه هرگز نمی­توان اخذ ویزا را تضمین نمود و به طور قاطع از نتیجه درخواست مطمئن بود. ویزای توریستی مکزیک را می­توان تحت شرایط خاصی برای دو یا چند ورود تمدید نمایید و اینکه این ویزا باید ظرف 90 روز پس از تاریخ صدور مورد استفاده قرار گیرد. یکی از مدارکی که شانس دریافت ویزای توریستی مکزیک را بالا می­برد دعوتنامه می­باشد.

 مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی مکزیک

  • عکس با زمینه سفید
  • اصل پاسپورت متقاضی دارای حداقل شش ماه اعتبار
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • تمکن مالی
  • رزرو هتل
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به مکزیک
  • حضور شخص متقاضی برای انجام امور مربوط به مصاحبه الزامی می­باشد.
  • ارائه اسناد مالکیت
  • در صورت متأهل بودن مدارک شناسایی خانواده
  • مدارک کامل شغلی

پروسه اقدام ویزای توریستی مکزیک

  • تعیین وقت ملاقات در سفارت مکزیک
  • دانلود فرم درخواست ویزا
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • گرداوری مدارک مورد نیاز
  • ارائه مدارک به همراه فرم درخواست به سفارت مکزیک
  • پرداخت هزینه ویزا
  • دریافت ویزا در صورت موافقت با آن

مدت درخواست ویزای توریستی مکزیک

معمولا فرایند بررسی درخواست این ویزا پس از مراجعه به سفارت به مدت 10 روز کاری می­باشد که متقاضی باید جهت دریافت به موقع ویزا به گونه ای برنامه ریزی نموده باشد که پیش از سفر ویزای خود را دریافت کرده باشد. البته توصیه می­شود جهت اخذ ویزا از 4 هفته پیش از تاریخ سفر خود اقدام نمایید که فرصت کافی جهت آماده سازی مدارک و ارائه درخواست داشته باشید. ویزای توریستی مکزیک پس از صدور باید قبل از پایان 90 روز استفاده شود.

 برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.