ویزای توریستی استرالیا

 

ویزای توریستی استرالیا

استرالیا به دلیل برخورداری از آب و هوای معتدل در طول سال، جاذبه های طبیعی و گردشگری مانند آبشارها، جنگل ها، سازه‌های مدرن و .... در کنار اقتصاد غنی و پویا همواره از مهمترین مقاصد گردشگران و مهاجران در سراسر جهان به شمار می‌رود؛ ولی همانند اغلب کشورهای جهان دریافت ویزا از طریق سفارت این کشور یکی از الزامات سفر است. در صورتیکه قصد سفر توریستی به استرالیا را دارید و یا اگر می خواهید به ملاقات پدرو مادر یا فرزندان خود که در استرالیا بروید زیر شاخه 600 بهترین انتخاب برای شما می باشد. ویزای توریستی استرالیا را می توانید از ایران و به صورت آنلاین دریافت کنید. هزینه این ویزا 140 دلار استرالیا می باشد.  اگر در هنگام اقدام برای ویزا در خاک استرالیا باشید هزینه ویزا 340 دلار استرالیا می باشد.  با دریافت این نوع ویزای استرالیا متقاضی اجازه کار ندارد اما تا 3 ماه اجازه تحصیل دارد. در صورتی که بنا باشد با درخواست ویزای متقاضی موافقت به عمل آید معمولا پلیس چک و آزمایشات پزشکی مورد نیاز است که تا یک سال اعتبار دارند. مدت اعتبار این ویزا بین 3، 6 و 12 ماه است که متقاضی در ابتدا می تواند مدت زمان مورد درخواست خود را انتخاب نماید. این ویزا به صورت الکترونیکی صادر شده و در پاسپورت متقاضی، چاپ نمی شود.

زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا

مدت زمان رسیدگی به پرونده ی ویزای توریستی ۱ ماه است. اما تجربه نشان داده است که استفاده از سیستم آنلاین این زمان را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

  • پرکردن فرم اطلاعات شخصی برای هر نفر مجزا  الزامی می باشد.
  • پاسپورت متقاضی و همراهان الزامی می باشد.
  • یک قطعه عکس 3.5*4.5 از هر نفر لازم می باشد. عکس موردنظر می بایست با پشت زمینه ی سفید و از شانه به بالا باشد. شناسنامه و کارت ملی متقاضیان و همراهان لازم می باشد.
  • تصویر پاسپورت الزامی می باشد. اگر سفر های دیگری در پاسپورت شما درج شده است، تصویر آنها را هم در پرونده قرار دهید.
  • پرینت حسابهای بانکی 6 ماه اخیر، فیش حقوقی و مدارک مربوط به حساب بانکی.
  • گواهی اشتغال به کار یا کارت دانشجویی و مواردی از این قبیل که فعالیت فعلی شما را نشان می دهد.
  • اگر دعوت نامه ای از فامیل یا آشنای خود دارید، آن را ضمیمه کنید. اگر آنها خرج سفر شما را می دهند، حساب بانکی آن ها نیز لازم است.

سایر مواردی که نشان دهد قصد بازگشت به کشور خود را دارید شامل

  • نامه از کارفرما که شما قصد بازگشت دارید.
  • نامه ثبت نام در دانشگاه یا مدرسه و…
  • سند اموال و دارایی هایی که شما در کشور دارید.
  • سند ازدواج (در صورت متاهل بودن) یا سندطلاق یا سند فوت همسر
  • دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما از طرف آن دعوت شده اید.
  • جزئیات ثبت نام کنفرانس
  • نامه ای از طرف دعوت کننده که دلیل سفر شما را عنوان می کند.
  • مدارکی که نشان می دهد شرکتی که شما برای آن کار می کنید، یک شرکت بیزینسی است. مثلا کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت، گزارش های سالیانه

برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.

محتوای بیشتر در این بخش: « ویزای شینگن