ویزای توریستی استرالیا

 

ویزای توریستی استرالیا

استرالیا یکی از زیباترین کشورهای مهاجرپذیر است که اغلب با کشور کانادا مقایسه می­شود. شاید برایتان جالب باشد که بدانید اکثر مهاجرانی که بین استرالیا و کانادا، استرالیا را انتخاب کرده اند، آب و هوای خوب استرالیا را دلیل اصلی انتخابشان می دانند. ساکنان استرالیا مردمانی فارغ از مذهب و نژاد و قومیت هستند که در کنار یکدیگر با آرامش و شادی زندگی می­کنند. یکی از مهمترین ویژگی­های ساکنان استرالیا نه تنها گستردگی فرهنگی آنهاست، بلکه اتحاد و تعهد بی چون و چرای آنها به استرالیا و ارزش حاکم بر آن است.

 

انواع ویزاهای توریستی استرالیا

ویزا مدرکی است که ضمیمه گذرنامه می شود و نشان می­دهد که یکی از نمایندگان دولت آن کشور در سفارتخانه یا کنسولگری، درخواست شما مبنی بر ورود به کشور متبوع خود را بررسی نموده است و تشخیص داده شما دارای شرایطی هستید که برای هدفی خاص به آن کشور وارد شوید. یکی از انواع این ویزاها ویزای توریستی می­باشد. ویزای توریستی استرالیا یکی از دشوارترین ویزاها محسوب می­شود دارای انواع مختلفی می­باشد، دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، تبدیل ویزا یا اقامت دائم در خاک استرالیا را نخواهند داشت.

ویزای توریستی (گردشگری استرالیا): ویزاهای گردشگری و توریستی استرالیا به متقاضیان اجازه دیدار از دوستان و اقوام و همچنین امکان شرکت در سمینار و رویداهای تجاری و گردش در را می­دهد.

ویزای توریستی خانوادگی استرالیا: ویزای توریستی خانوادگی استرالیا یکی از راه­های مهاجرت به این کشور است. از آنجا که متقاضی ویزای خانوادگی استرالیا نیاز به پشتیبانی مالی دارد، ویزای خانواده با توجه به رابطه با فرد متقاضی بررسی می­شود و هرچه رابطه خانوادگی نزدیک تر باشد، مراحل پذیرش ویزا سریع تر بررسی می­شود لازم به ذکر است که متقاضی این نوع از ویزای توریستی استرالیا نیازی به داشتن مهارت و یا تسلط بر زبان انگلیسی ندارند.

ویزای توریستی تجاری استرالیا: مدت اعتبار این ویزا نیز از 3 الی 12 ماه می باشد. این ویزا مناسب پزشکانی که برای شرکت در امتحانهای تخصصی پزشکی قصد ورود به استرالیا را دارند. ویزای تجاری اسسترالیا مناسب افرادی از قبیل افراد متخصصی که برای شرکت در کنفرانس یا سمیناری معتبر در استرالیا به این کشور دعوت شده اند. افرادی که دعوت نامه ای معتبر و قابل قبول از طرف یک کارفرما در استرالیا برای مصاحبه کاری دارند می باشد.

مقاصد سفر توریستی به استرالیا

  • جاذبه های گردشگری و آب و هوای معتدل استرالیا سبب شده که افراد بسیاری متقاضی سفر توریستی به استرالیا باشند.
  • شرکت در کنفرانس ها و سمینارهای علمی، دلیل دیگری برای درخواست ویزای توریستی استرالیا می­باشد.
  • آشنایی با کشور استرالیا برای اشخاصی که قصد سرمایه گذاری یا اقامت بلند مدت در استرالیا را دارند، از طریق اخذ ویزای توریستی استرالیا بسیار مناسب می­باشد.

موراد تأثیرگذار جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا:

  • وضعیت شغلی و مالی شما
  • داشتن خانواده نزدیک در ایران، (مانند همسر و فرزند) به عنوان انگیزه ای برای بازگشت به ایران
  • سابقه سفر شما (متقاضی ویزای استرالیا، باید تاریخچه سفری متناسب با منابع مالی خود داشته باشد. منظور از تاریخچه سفری برای ویزای توریستی استرالیا، ویزای شینگن نیست و هر سفر خارجی یک تاریخچه سفری محاسبه می­شود.)
  • علت سفر شما به استرالیا (مثلا درجه نزدیکی شما و دوست یا عضو خانواده شما که قصد بازدیدش در استرالیا را دارید و یا درجه اهمیت موضوع بیزنس در استرالیا برای شغل شما)

 هزینه های اخذ ویزای توریستی استرالیا

هزینه هایی که در فرایند اخذ ویزای توریستی استرالیا شامل حال شما می­شود خیلی بالا نیست اداره مهاجرت استرالیا جهت پردازش این ویزا مبلغی را از شما دریافت می­دارد که این مبلغ در صورت رد شدن ویزا مسترد نمی­گردد. زمان انجام فرایند ویزای توریستی استرالیا خیلی طولانی نیست و مدت زمان رسیدگی به درخواست اخذ ویزای توریستی استرالیا متفاوت است چنانچه درخواست آنلاین داده باشید فرایند رسیدگی کوتاه تر خواهد بود.

زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا

مدت زمان رسیدگی به پرونده ویزای توریستی استرالیا حدود ۱ ماه است. اما تجربه نشان داده است که استفاده از سیستم آنلاین این زمان را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

  • پرکردن فرم اطلاعات شخصی برای هر نفر بصورت مجزا 
  • پاسپورت معتبر متقاضی و همراهان الزامی می باشد.
  • اگر سفر های دیگری در پاسپورت شما درج شده است، تصویر آنها را هم در پرونده قرار دهید.
  • یک قطعه عکس 3.5*4.5 از هر نفر لازم می باشد. عکس موردنظر می بایست با پشت زمینه ی سفید و از شانه به بالا باشد.
  • شناسنامه و کارت ملی متقاضیان و همراهان.
  • پرینت حسابهای بانکی 6 ماه اخیر، فیش حقوقی و مدارک مربوط به حساب بانکی.
  • گواهی اشتغال به کار یا کارت دانشجویی و مواردی از این قبیل که فعالیت فعلی شما را نشان می دهد.
  • اگر دعوت نامه ای از فامیل یا آشنای خود دارید، آن را ضمیمه کنید. اگر آنها خرج سفر شما را می دهند، حساب بانکی آن ها نیز لازم است.

سایر مواردی که نشان دهد قصد بازگشت به کشور خود را دارید شامل

  • نامه کاری از کارفرما که نشان دهد شما قصد بازگشت به کشور خود را دارید.
  • تاییدیه ثبت نام در دانشگاه یا مدرسه (در صورت محصل بودن)
  • سند اموال و دارایی هایی که شما در کشور دارید.
  • سند ازدواج (در صورت تاّهل) یا سندطلاق یا سند فوت همسر
  • دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما از طرف آن دعوت شده اید.
  • جزئیات ثبت نام کنفرانس
  • نامه ای از طرف دعوت کننده که دلیل سفر شما را عنوان می کند.
  • مدارکی که نشان می دهد شرکتی که شما برای آن کار می کنید، یک شرکت فعال تجاری است. مثلا کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت، گزارش های سالیانه

علل ریجکتی ویزای توریستی استرالیا

  • تاریخچه سفر غیر قابل قبول برای سفارت استرالیا
  • داشتن سوء پیشینه کیفری
  • ارائه اطلاعات غیرواقعی و جعلی به سفارت استرالیا
  • عدم توانایی در پرداخت هزینه های اقامت در استرالیا

برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه اخذ این ویزا با شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل فرمایید.

محتوای بیشتر در این بخش: « ویزای شینگن تور کیش تست »