جاذبه های توریستی

مطالب جذاب پیرامون گردشگری

تور اروپا

تور اروپا:

تور اروپا یکی از پرطرفدارترین تورهای جهان است که هرساله متقاضیان زیادی جهت مسافرت به کشورهای اروپایی درخواست ویزای شینگن می‌نماید. قاره اروپا یا قاره سبز با مناظر طبیعی زیبا، تنوع فرهنگ و جاذبه های توریستی متفاوت و  ساختمان ها و سازه های تاریخی و فرهنگی با قدمت بالا از اصلیترین انتخابهای گردشگران و مقصدی ایده آل  محسوب می‌شود. این قاره در نیمکره شمالی قرار گرفته و با وجود مساحت نسبتاً کم خود پس از آسیا دومین قاره جهان از نظر تراکم جمعیت است. کشورهای واقع‌شده در قارهٔ اروپا، شامل 52 کشور مستقل و وابسته می‌باشند. اتحادیه اروپا که یک اتحادیه اقتصادی سیاسی است، 26 عضو دارد. همچنین 26 کشور از این قاره عضو حوزه شنگن بوده و ویزای شینگن نماینده‏‌ی این 26 کشور اروپایی است که با یکدیگر تصمیم به حذف پاسپورت و کنترل مهاجرت در مرزهای مشترک خود گرفته‏‌اند. این حوزه به صورت یک کشور واحد حقوق بین‌‏المللی برابری برای سفر دارد. استفاده از تورهای اروپایی بهترین گزینه برای بازدید گردشگران از اروپا و مکان های برجسته گردشگری و تفریحی اروپایی است. شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری الیکا گشت آریا با ارائه انواع تور اروپا این افتخار را دارد تا مسافران عزیز را در سفر به اروپا از طریق اخذ ویزای شنگن برای کشورهای عضو این حوزه و یا از طریق گرفتن ویزا برای سایر کشور های اروپایی همراهی کند. با آرزوی سفری به یادماندنی برای مسافران عزیز.

ویزا یا روادید که توسط سفارت یا کنسولگری صادر می‌­شود یکی از مهترین ملزومات سفر خارجی محسوب می­‌شود. ویزای توریستی یکی از رایج ترین ویزاها محسوب می­‌شود که جهت سفر کوتاه مدت به کشور مقصد صادر می­‌شود. جهت صدور ویزای توریستی روش های مراجعه حضوری به سفارت و ویزای آنلاین یا الکترونیک وجود دارد که کشورهایی نظیر استرالیا، ترکیه، گرجستان، نیوزیلند از جمله کشورهایی هستند که این روش را اجرایی نموده اند. شینگن پیمانی است که به موجب آن شهروندان می‌توانند بدون دریافت ویزا در این کشورها تردد نمایند. مسافران خارج از منطقه شینگن جهت ورود به این منطقه باید جهت اخذ ویزای توریستی شینگن اقدام نمایند. در واقع اشخاصی که تابعیت اروپایی ندارند و خواهان سفر به حوزه شینگن هستند باید جهت اخذ ویزای کوتاه مدت (ویزای توریستی شینگن) اقدام نمایند.

 

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی شنگن

متقاضی این ویزا باید فرم درخواست ویزای توریستی شینگن را دانلود نموده و آنرا به صورت صحیح تکمیل نماید. مدارک مورد نیاز برای هر سفارت مربوطه در حوزه شینگن کم و بیش یکسان است. متقاضی می‌­تواند جهت پی بردن به این تفاوت ها به سایت سفارت مربوطه مراجعه نماید. مدارکی که جهت اخذ ویزای شینگن مورد نیاز است به شرح زیر است:

  • پر کردن فرم درخواستی و امضاء آن و سپس پیوست یک قطعه عکس جدید
  • نداشتن سوء پیشینه
  • ترجمه همه مدارک به زبان انگلیسی (توسط دارالترجمه رسمی)
  • بعد از تکمیل مدارک تقریبا برای دریافت ویزا یک ماه زمان نیاز است.
  • بعد از تکمیل مدارک مسافر باید برای مصاحبه حضوری و انگشت‎نگاری شخصا در سفارت کشور مورد نظر حاضر شود.
  • در صورتی که پدر حمایت‎کننده اعضای خانواده است، تحویل یک سند ملکی (به نام سرپرست) برای تمام اعضای خانواده کافی است. لازم به ذکر است اصل سند بعد از مصاحبه با مسافر به او برگردانده می‎شود.
  • ارائه دعوت ‎نامه معتبر (از سوی بستگان درجه یک، دوست و یا آشنا)
  • اصل و کپی گذرنامه، حداقل با ۶ ماه اعتبار. لازم به ذکر است پاسپورت باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.
  • سه قطعه عکس ۳*۴ رنگی جدید به صورت تمام رخ با زمینه سفید و مطابق با عکس گذرنامه. (بین عکس و چهره متقاضی نباید تفاوتی دیده شو د)
  • ترجمه سوابق کاری به زبان انگلیسی (البته فعلا سفارت فرانسه و آلمان مدارک را بدون نیاز به ترجمه و به زبان فارسی تحویل می‎گیرد)
  • ارائه پرینت گردش حساب سه ماه آخر و موجودی بیشتر از ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضاء بانک به زبان انگلیسی
  • بیمه مسافرتی تا سقف ۳۰ هزار یورو که باید پیش از ویزا ارائه شود و به دنبال رد شدن ویزا امکان لغو بیمه وجود دارد. (بیمه مسافرتی باید تمامی مدت زمان اقامت در حوزه شینگن را پوشش دهد)
  • گواهی اشتغال به کار که خطاب به سفارت نوشته شده باشد و مواردی مانند سمت شغلی، زمان استخدام، مقدار درآمد و حوزه فعالیت شرکت (اگر خصوصی است) به همراه لیست بیمه که اسم مسافر در آن قید شده است را در بر گیرد. همچنین در گواهی اشتغال، باید ذکر شود که کارفرما با مدت زمان مرخصی متقاضی و سفر به منطقه شینگن مشکلی ندارند.

تمکن مالی جهت اخذ ویزای توریستی شینگن

یکی از مدارکی که متقاضی باید در زمان مصاحبه همراه خود داشته باشد، گواهی تمکن مالی است که این گواهی دال بر این است که متقاضی توانایی پرداخت هزینه های لازم را در مدت زمان اقامتش داراست. مواردی که از طریق آن ها متقاضی می­‌تواند تمکن مالی خود را اثبات نماید به شرح زیر است:

  • صورت حساب بانکی (این گواهی به زبان انگلیسی بوده و از طریق اداره بین الملل بانک بر اساس گردش حساب و موجودی روزانه صادر می­­‌شود مواردی که در این گواهی باید قید بشود عبارتند از: تاریخ افتتاح حساب، میزان گردش حساب شش ماه آخر، میزان موجودی نهایی حساب) لازم به ذکر است که متقاضی باید حداکثر یکماه بعد از اخذ Bank Statement به سفارت مراجعه نماید در غیر اینصورت بعد از این مدت گواهی فاقد اعتبار است. 2) ضمانت نامه بانک (Sponsorship Letter): این ضمانت نامه به این معناست که شخص دیگری هزینه های مالی متقاضی را در مدت زمان سفر پرداخت می­‌نماید. در این ضمانت نامه باید گردش حساب سه ماه آخر قید بشود. 3) صورت حساب بانک به انضمام ضمانت نامه

 

ریجکت ویزای توریستی شینگن

دلایل ریجکت ویزای توریستی شینگن به شرح زیر است:

  • سوء پیشینه کیفری در زمان گذشته یا حال
  • ارائه مدارک جعلی
  • ارائه ننمودن دلایل کافی در خصوص هدف سفر و اقامت
  • گذرنامه مخدوش، آسیب دیده و یا بدون اعتبار
  • متقاضی نتواند افسر ویزا را در خصوص هدف سفر قانع نماید.
  • دعوت نامه بدون اعتبار که به امضاء نویسنده آن نرسیده باشد.
  • عدم اثبات توانایی مالی جهت هزینه های جاری سفر
  • بیمه مسافرتی نامعتبر
  • ارائه شناسنامه و گواهی ازدواج نامعتبر
  • عدم ارائه دلایل موجه جهت بازگشت به سفر
  • سن، برخی از سفارتهای درخواست ویزای توریستی متقاضی زیر 30 سال رد می نمایند و علل دیگر....

 

نکاتی در خصوص ویزای توریستی شینگن:

  • بعد از تکمیل مدارک ویزا، وقت مصاحبه تعیین می­‌شود و متقاضی شخصا باید برای انگشت نگاری حاضر بشود.
  • دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار و یا تحصیل در کشور مقصد نمی باشند
  • ویزاهای توریستی از نوع ویزای کوتاه مدت بوده و به صورت یکبار ورود یا سینگل صادر می­‌شوند. نکته مهمی که وجود دارد این است که متقاضی این ویزا باید پس از پایان اعتبار ویزا کشور مقصد را ترک نماید در غیر این صورت اقامت حتی بیش از یک روز غیرقانونی محسوب می­‌شود
  • یکی از موارد مهم جهت اخذ ویزای شینگن توریستی بیمه مسافرت است تا در مواقع ضروری و بیماری هزینه بیمارستان متقاضی پرداخت بشود. این بیمه معمولا پیش از صدور ویزا ارائه می­‌شود.
  • یکی دیگر از مهمترین شرایط اخذ ویزای توریستی شینگن داشتن بلیط رفت و برگشت است که نشان دهنده تاریخ ورود و خروج متقاضی از منطقه شینگن است.

رفع ریجکتی ویزای شینگن

چنانچه درخواست متقاضی جهت ویزای شینگن پذیرفته نشود بهتر است که شش ماه صبر نماید و سپس مدارک را به صورت کامل ارسال نماید. به طور معمول چنانچه دلیل رد درخواست مواردی مانند سوء پیشینه نباشد امکان پذیرش درخواستهای بعدی وجود دارد.

انواع ویزای توریستی شینگن

ویزای توریستی شینگن با توجه به هدف سفر به انواع زیر تقسیم می­‌شود:

  • ویزای سینگل: دارندگان این ویزا به مدت محدودی می­‌توانند اقامت داشته باشند و ویزایی است که دارنده آن تنها یکبار اجازه ورود به محدوده شینگن را دارد.
  • ویزای دوبار ورود: دارندگان این ویزا می‌­توانند برای دوبار بدون اینکه نیازی به اخذ ویزا داشته باشند به محدوده شینگن سفر نمایند اما بعد از آن دوبار مدت اعتبار ویزا تمام شده و جهت ورود مجدد متقاضی باید جهت اخذ ویزا از سفارت مربوطه اقدام نماید.
  • ویزای مالتی پل: دارنده این ویزا می‌تواند برای مدت حداکثر 90 روز به ازای هر 6 ماه اقامت داشته باشد.