ویزاهای اقامت موقت کانادا TRV

ویزای اقامت موقت کانادا (TRV) چیست؟

کشور کانادا برای افرادی که قصد ورود به این کشور را دارند ویزاهای مختلفی را برای افراد در نظر گرفته است. این ویزاها شامل دو دسته، ویزا دائم (جهت اقامت دائم در کانادا) و ویزای موقت (جهت سفر به کانادا به صورت کوتاه مدت) می­شوند.

انواع ویزاهای موقت کانادا

ویزای بازدید کانادا

ویزای دانشجویی کانادا

ویزای کارکانادا

سوپر ویزای والدین و پدر بزرگ یا مادربزرگ

جهت درخواست ویزای توریستی کانادا به صورت آنلاین چه مدارکی نیاز است؟

  1. آماده کردن مدارک مورد نیاز (اعم از ترجمه شناسنامه، سند ازدواج، اصل پاسپورت­های جدید و قدیمی، ترجمه مدارک شغلی، مالی، دعوت­نامه و ...)
  2. اسکن مدارک
  3. تکمیل فرم­های درخواست ویزا
  4. ثبت درخواست و پرداخت هزینه درخواست و بایومتریک
  5. دریافت نامه مراجعه به visa application center کانادا که برای بایومتریک صادر می­شود.
  6. پس از دریافت ایمیل دعوت به انجام بایومتریک سی روز فرصت دارید تا در نزدیک­ترین vfs اقدام کنید. با رزرو وقت بایومتریک در vfs زمان کمتری معطل انجام بایومتریک می­شوید.

پس از انجام انگشت نگاری، مراحل رسیدگی به پرونده آغاز می­شود که ممکن است بین 2 تا 13 هفته طول بکشد و به صورت منظم از طریق سایت اداره مهاجرت کانادا به روز رسانی میشود. پس از اعلام موافقت با صدور ویزا، متقاضی باید شخصا و یا توسط نماینده ای که از جانب او وکالت دارد پاسپورت خود را، به یکی از دفاتر vfsتحویل دهد تا پس از سیر مراحل اداری و صدور ویزا (2تا 3 روزکاری) پاسپورت را مجددا از دفتر vfsدریافت کند.

جهت اطلاعات بیشتر و اقدام ویزای کانادا با ما تماس حاصل فرمایید