آشنایی با انواع ویزاهای توریستی استرالیا

معرفی ویزاهای توریستی استرالیا

 زیباترین قاره ی دنیا با آب و هوایی معتدل در چهار فصل، از ویژگی های استرالیاست که این خصوصیت باعث شده این قاره ی زیبا، مقصد بسیاری از گردشگران و دارای درخواست های ویزا از سراسر دنیا شود.

در حال حاضر سفارت استرالیا در تهران، به صورت انلاین درخواست های ویزا را پذیرفته و زمان رسیدگی و صدور ویزا نیز بسیار کوتاه است.

در واقع ویزای توریستی استرالیا برای متقاضیانی است که می خواهند به قصد دیدار اقوام، دوستان، قرارهای کاری یا شرکت در سمینارها سفر کنند. که در حال حاضر از طریق ویزای زیر گروه 600، می توانند اقدام کنند که البته این ویزا نسبت به درخواست افراد 3 و 6 ماهه و یا 1 ساله، بصورت الکترونیکی انجام می گیرد و در پاسپورت چاپ نمی شود. هزینه این ویزا 145 دلار استرالیاست و متقاضی با داشتن تایید سفارت مبنی بر داشتن ویزا می تواند به استرالیا سفر کند. البته تبدیل این ویزا به اقامت دائم یا سایر ویزاها امکان پذیر نیست.

ویزای توریستی شماره 600 استرالیا دارای زیر شاخه هایی است که مهم ترین آنها عبارتند از:

  • ویزای توریستی عادی استرالیا:

هزینه اقدام جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا جهت سفر از ایران به استرالیا 145 دلار استرالیاست.

پرداخت هزینه اقدام ویزا جهت متقاضیان داخل خاک استرالیا 365 دلار استرالیا می باشد.

با اخذ ویزای توریستی فامیلی، متقاضی فقط می تواند به مدت سه ماه در استرالیا اقامت داشته باشد.

متقاضی باید دارای بیمه نامه مسافرتی بین المللی پوشش دهنده مدت زمان اقامت در استرالیا باشد که مدت زمان حضور در استرالیا را بطور کامل پوشش دهد.

همانطور که گفته شد، با ویزای گردشگری فقط به صورت گردشگر می توان به این کشور سفر کرد و مدت اعتبار این ویزا 3 و 6 ماه است. البته لازم به ذکر است که ویزای توریستی را می توان در صورت  لزوم تمدید کرد که برای تمدید آن نیز می توانید بصورت آنلاین اقدام کنید. اگر شرط 503 در ویزای شما ذکر شده باشد، حق تمدید ویزا ندارید. در این صورت با کارشناسان شرکت الیکا گشت آریا تماس حاصل نمایید تا از طریق قانونی پرونده شما را پیگیری کنند.

  • ویزای توریستی فامیلی استرالیا:

چنانچه قصد سفر به استرالیا، به منظور دیدار با اقوام یا دوستان را دارید، با  دعوت نامه به راحتی می‌توانید برای اخذ ویزای توریستی فامیلی اقدام کنید که البته ارسال دعوت نامه، موجب پرداخت 5000 تا 15000 دلار استرالیاست که این مبلغ نزد دولت استرالیا به امانت می ماند و بعد از پایان سفر و بازگشت به کشور خود، عودت داده می شود.

ویزای توریستی فامیلی استرالیا، 3، 6 یا 12 ماه اعتبار دارد.

جهت اخذ ویزای توریستی فامیلی استرالیا آزمایشات پزشکی و پلیس چک مورد نیاز است.

با اخذ این ویزا فقط سه ماه می توانید در این کشور تحصیل کنید و اجازه کار کردن نیز ندارید.

  • ویزای توریستی بیزینسی استرالیا:

افرادی که می خواهند برای مصاحبه های شغلی، قرار دادهای کاری یا کنفرانس به استرالیا سفر کنند، باید ویزای توریستی بیزینسی اخذ کنند که بصورت آنلاین اقدام و دریافت می شود و هزینه این ویزا 145 دلار استرالیاست.

مدت اعتبار این ویزا 3، 6 و 12 ماهه است.

بیمه بین المللی با اعتبار یک سال مورد نیاز است.

با اخذ این ویزا اجازه ی کار در استرالیا داده نمی شود و فقط به مدت سه ماه در این کشور می توانید تحصیل کنید.

برای دریافت ویزای بیزینسی شرکت در سمینارها، مذاکرات بیزینسی و شرکت در کنفرانس می توانید از سابکلاس 600 و 459 استفاده  نمایید.

هزینه ی ویزای توریستی استرالیا:

هزینه بررسی پرونده متقاضی توسط سفارت، از جولای 2015، 145 دلار استرالیا می باشد و این هزینه در صورت رد پرونده از سفارت، مسترد نمی شود.

زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا:

ویزاهای توریستی غالبا یک ماهه رسیدگی می شوند که استفاده از سیستم های آنلاین، این زمان را نیز کاهش داده است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی استرالیا:

  • تکمیل فرم درخواست برای هر نفر مجزا الزامی است.
  • ترجمه ارائه پاسپورت متقاضی و همراهان
  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی متقاضی و همراهان
  • ارائه ترجمه کارت پایان خدمت یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان ذکور 18 تا50 سال.
  • ارائه دعوت نامه از دوست یا اقوام ساکن در استرالیا الزامی است و اگرآنها خرج سفر شما را می پردازند، حساب بانکی آن ها نیز لازم است.
  • گواهی اشتغال به کار یا کارت دانشجویی که فعالیت شما را در کشور خود نشان می دهد.
  • نامه تمکن مالی و پرینت 6 ماه گذشته حساب ها، ترجمه فیش حقوقی
  • یک قطعه عکس 3.5*4.5 با پشت زمینه سفید و پشت نویسی شده.
  • اگر فرزند شما در استرالیا تحت تکفل کسی بود، شخص مورد نظر فرم 1257 را پر کند.
  • اگر فرزند زیر 18 سال دارید، در صورت نبود یک یا هردوی والدین، فرم 1229 پر شود و اظهار نامه قانونی یا رضایت نامه محضری ارائه شود.
  • تصویر پاسپورت الزامی است و اگر سفرهای دیگری در پاسپورت نیز درج شده باشد، تصویر آنها را هم در پرونده قرار دهید.

ارائه مدارک لازم برای بازگشت به ایران:

  • ترجمه نامه اشتغال به تحصیل دانشگاه یا مدرسه و...
  • ترجمه نامه از کارفرما
  • ارائه ترجمه سند اموال و دارایی هایی که در کشور دارید.
  • نامه ای از طرف دعوت کننده که دلیل سفر متقاضی را عنوان کند.
  • ارائه برنامه دقیق در مورد سفر و شماره تلفن افرادی که برای ملاقات به استرالیا می روید.
  • ترجمه سند ازدواج در صورت متاهل بودن یا سند طلاق یا ارائه مدرک فوت همسر.
  • جزییات ثبت نام کنفرانس و مدارکی که نشان دهد به چه دلیل برای بیزینس یا سمیناربه استرالیا می روید.
  • رزومه کامل بیان مهارت های شغلی یا تحصیلی خود.
  • ارائه مدارکی که نشان دهد شرکتی که برای آن کار می کنید، یک شرکت بیزینس است و ارائه کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت و گزارش های سالیانه.